Gsmarena incelemesinde 656k almış. Gayet yeterli. Sağlam oyunlar oynamıyorsa her oyunu akıcı oynatır.556K ama sen bilirsin.
Gsmarena incelemesinde 656k almış. Gayet yeterli. Sağlam oyunlar oynamıyorsa her oyunu akıcı oynatır.556K ama sen bilirsin.
Nanoreview'i baz almanızı tavsiye ederim hocam.Gsmarena incelemesinde 656k almış. Gayet yeterli. Sağlam oyunlar oynamıyorsa her oyunu akıcı oynatır.
Sorun şu ki Nanoreview de GSMArena da doğru kaynaklar.Nanoreview'i baz almanızı tavsiye ederim hocam.
Honor 90 5G smartphone review: Display- and storage giantGSMArena incelemesinde 656k almış. Gayet yeterli. Sağlam oyunlar oynamıyorsa her oyunu akıcı oynatır.
Hocam ikiside doğruysa neden aralarında 100K fark var?Sorun şu ki Nanoreview de GSMArena da doğru kaynaklar.
Honor 90 5G smartphone review: Display- and storage giant
Notebookcheck'de de 593k almış.
Hocam, Nanoreview'de Honor 90 AnTuTu puanını bulamadım. Atar mısınız?Hocam ikisi de doğruysa neden aralarında 100K fark var?
Sorun şu ki nanoreview de gsmarena da doğru kaynaklar.
Honor 90 5G smartphone review: Display- and storage giant
Notebookcheck'de de 593K almış.
Ben 7 Gen 1'in puanından bahsediyordum zaten hocam. Honor 90'dan bahsetmedim.Hocam, Nanoreview'de Honor 90 AnTuTu puanını bulamadım. Atar mısınız?
7 Gen 1 olmasın o? Sadece SoC puanı.
Kasadan kasaya puan farkı görülür zaten.Ben 7 Gen 1'in puanından bahsediyordum zaten hocam. Honor 90'dan bahsetmedim.
Cihazların da özelinde puanını sunuyor Nanoreview. Gerçi o puanı AnTuTu device ranks'ten aliyor ama bazı konular için tahmin edin kaynak neresi?Doğru olan NotebookCheck. Nanoreview AnTuTu SoC puanlarını girilen verilerin ortalamasını alarak buluyor.
Kasadan kasaya puan farkı görülür zaten.
Cihazların da özelinde puanını sunuyor nanoreview. Gerçi o puanı AnTuTu device Ranks'ten aliyor ama bazı konular için tahmin edin kaynak neresi?
Eki Görüntüle 1928391
S21'e (Exynos) IMX555 sensoru kullanıyor demesi gibi durumlar da var. Ben Nanoreview güvenli demedim.Bu Nanoreview'ın hatalı bilgilere sahip olduğunu değiştirmiyor.
Örnek olarak Nanoreview'daki Honor 90'ın bilgi sayfasında depolama yongası UFS 2.2 olarak belirtilmiş oysaki doğru olan = UFS 3.1...
Honor 90: specs, benchmarks, and user reviews
Honor 90 – full specifications, battery, camera, display, and performance tests. User and expert reviews.nanoreview.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.