15.000 TL bütçeyle not almak, PDF'ler ve dizi izlemek için tablet önerisi

Performans olarak neredeyse aynılar sayılır ama MediaTek chipsetler performans cekirdeklerine abandiklari için cihaz daha fazla ısınıyor bir de Qualcomm stability diye bir gerçek var Honor olanı aldığınız zaman ileride Custom ROM yüklemek isterseniz sıkıntı yasama ihtimaliniz var. İkisi de güzel bol bol karşılaştırma videosu izleyin kararınızı verin iPad 11'i neden elediniz hocam?
Hocam hem Apple ekosisteminde olan cihazım yok hem de ne kadar yazılım tarafında Apple iyi olsa da donanım olarak büyük fark var sonuçta.

Donanım olarak derken Hz muhabeti var iPad içindeki işlemciyi Apple iPhone 14 Pro ve iPhone 15 modellerinde kullandı. Performans olarak sizi kesinlikle uzmeyecektir.
Hocam işlemci olarak diğerlerinden üst zaten o bakımdan değil de ek olarak kalem almam şart benim ve Honor'da içinden hem kalem hem klavye çıkıyor o cazip geldi açıkçası çünkü iPad aldığım durumda kaleme bir 5K daha vermem gerekecek. Siz ne düşünüyorsunuz fikrinizi almak isterim açıkçası.

Hocam işlemci olarak diğerlerinden üst zaten o bakımdan değil de ek olarak kalem almam şart benim ve Honor'da içinden hem kalem hem klavye çıkıyor o cazip geldi açıkçası çünkü iPad aldığım durumda kaleme bir 5K daha vermem gerekecek. Siz ne düşünüyorsunuz fikrinizi almak isterim açıkçası.
Konuyu takip ediyorum bende ders çalışmak için tablet bakıyordum Honor Pad gözüme takıldı nasıl acaba? Bir de sanırım adaptör de çıkmıyor Apple'ın kutusunun içinden.

Konuyu takip ediyorum bende ders çalışmak için tablet bakıyordum Honor Pad gözüme takıldı nasıl acaba? Bir de sanırım adaptör de çıkmıyor Apple'ın kutusunun içinden.
Hocam hem adaptör hem kalem yok. Kaleme ekstra 5K civarı bayılmak gerekiyor. Oda ortalama 21K'ya denk geliyor. Yine cihaz ve kalem için pahalı değil ama işletim sistemleri dışında Apple'a nazaran eksisi bulunmayıp artısı bulunan cihazı almak daha mantıklı gibi. Sanırım bende tercihimi Hepsiburada üzerindeki klavye + kalem hediyeli V9'dan kullanacağım.

Çok haklısınız iPad+ kalem aldıktan sonra Tab S9 modeli çok daha mantıklı gelmeye başlıyor. Honor olanı aldığınız zaman Custom ROM işini tamamen çöpe atmış oluyorsun kaldı ki MagicOS'u ben sevemedim.

Çok haklısınız iPad+ kalem aldıktan sonra Tab S9 modeli çok daha mantıklı gelmeye başlıyor. Honor olanı aldığınız zaman Custom ROM işini tamamen çöpe atmış oluyorsun kaldı ki MagicOS'u ben sevemedim.
Kalem konusunda 1500 bandına muadil alınsa aslında iPad mantıklı gibi ama bilemedim şu an sipariş vermedim daha bi şey.

Kalem konusunda 1500 bandına muadil alınsa aslında iPad mantıklı gibi ama bilemedim şu an sipariş vermedim daha bir şey.

Kanka kağıt üstü verilere bakmak yerine cihazlar hakkında bol bol video izle, kullanıcı yorumlarını falan oku, hafta sonu 1 gününü bu işlere harcasan kararını verebilirsin bence, 20klara çıkıyorsan S9'u yapıştır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı