15.000 TL civarı tablet önerisi

enesaak

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Ders çalışmak, video izlemek, PDF'ler üzerinde not almak gibi amaçlar için tablet almayı düşünüyorum. Şu an aklımda 3 model var fakat kafam karışık durumda:

• Samsung Galaxy Tab S9 FE+
  • Huawei MatePad 11.5
  • Redmi P0ad Pro.

Kafamda şu an bu modeller var. Samsung'un kalem, çoklu uygulama kullanımı, ekran ve diğer özellikleri Samsung'u benim için biraz daha önde tutuyor. Huawei MatePad'de ise kalem ve klavye ile birlikte geliyor. Bu iyi bir avantaj fakat Google uygulamalarını kullanamamak da bir o kadar dezavantaj. Redmi Pad Pro fiyat olarak daha uygun. Onun için ekstra olarak Smart Pad almam gerekir. Ama sistem ve kullanım olarak çok araştırmadım. Sizin fikirleriniz nelerdir? Bu cihazlara ek olarak bir öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPad 10. nesil tercih ederdim ben.
Onada bir göz atmıştım fakat fiyatı bu modellere göre biraz daha kabarık. Ayrıca kalemi ekstradan almam gerekiyor ve bütçemi bi hayli aşıyor. Sadece Apple Pencil 3.500 - 5.500 arası değişiyor.

Huawei hepsinden daha iyidir Google servisleri sıkıntı olmayacaksa

İçerik ve kullanım olarak evet daha iyi fakat bir noktada Google servisleri sıkıntı olacağı için çok sıcak bakamıyorum. Gbox gibi uygulamalar ile Google servislerinin kullanıldığını gördüm fakat çok da stabil çalışmadığını, sıkıntı çıkarttığını okudum.

İçerik ve kullanım olarak evet daha iyi fakat bir noktada Google servisleri sıkıntı olacağı için çok sıcak bakamıyorum. Gbox gibi uygulamalar ile Google servislerinin kullanıldığını gördüm fakat çok da stabil çalışmadığını, sıkıntı çıkarttığını okudum.
Samsung iyi bir seçenek olacaktır o zaman bu fiyattaki tabletler üzmez zaten sizi benim en beğendiğim huawei olmuştu mağazada denemiştim kalemini

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı