15.000 TL civarı telefon önerisi

Bütçe
15 bin civarı

seatrou

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.

2018 yılından beri Huawei P Smart 32 GB kullanıyorum. Zorlana zorlana bu günlere geldim ama artık değiştirmek istiyorum.

1) Tasarım ile ilgilenmiyorum.
2) Yüksek depolama alanı önemli çünkü çok fazla müzik yüklüyorum(ya da yüklemek istiyorum diyeyim), sürekli olarak depolama problemi ile uğraşmaktan yoruldum.
3) Profesyonel olmasa da fotoğraf çekmeyi severim. Video neredeyse hiç çekmem. Selfie kamerasını çok nadir kullanırım.
4) Telefon ekranını çok fazla açık tutmadığım için şarj bana uzun süre gider, 3400 mAh ile 5 yıl geçirdim. Yani batarya ile bir derdim yok.
5) Müziği hoparlörden değil, her zaman kulaklık ile dinliyorum. Ses veri akışı, kalitesi benim için önemli. Audiophile diyebilirsiniz, kulaklık koleksiyoneriyim. Jak girişi mecburi değil, DAC ile bağlarım.
6) Telefondan video, film, dizi seyretmiyorum, oyun oynamıyorum. O yüzden ekran kalitesinin makul olması yeterli bence.
7) Uygulamaların hızlı açılması, görüntülerin hızlı yüklenmesi önemli.(Chrome, Spotify, Instagram, uygulama mağazası vb.)

Fiyatı 15 binden biraz fazla, biraz az olabilir.

Asamazsan;
Asarsan;

15000 TL bandında alınacak en iyi telefon S21 FE S21'dir.
Telefon her yönden mutlu eder.
Video (4K 60 FPS),fotoğraf,120 Hz Dynamic Amoled FHD ekran,Exynos 2100,amiral gemisi...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı