15.000 TL Ders için tablet önerisi

Hocam Huawei'de yazılım olarak sıkıntı yok mu Google falan yani.

S9FE de kalem ucu yıpranıyormuş sanırım doğru mu bu?
Google sorunu kalmadı denilebilecek düzeyde artık GMS servislerini kolayca kuruyorlar Youtube de videoları var bende kullanmaktayım bir sıkıntı çekmedim.

Bence iPad 9.nesil 64 GB alıp yanına da orijinal kalemini alabilirsin. Ben de onu kullanmıştım YKS senesinde bulut depolama da işin içine girince gayet yeterli oluyor.

Hangi kalemi aldınız.

Oynayacağım oyun öyle sistem gerektirmiyor bana gerekli olan sorunsuz uzun ömürlü kalemi sağlam güzel bir not programi olan tablet.

Hocam az biraz araştırmayla Google işini çözersiniz artık eskisi kadar sıkıntı kalmadı. Diğer sorunuz içinse evet hocam S serisinin kalem ucu sert kullanımda patates oluyor aynısı 2 kere benimde başıma geldi. YouTube Samsung kalem ucu tamir yazıp aratırsanız görürsünüz çakmakla iğne ısıtıp kalem ucunu çıkarma gibi çok ekstrem bir çözüm yöntemi var. Tabi şanslıysanız tamir edebilirsiniz bir arkadaşım bunu yaparken yanlışlıkla kalemi işlevsiz hale getirdi.

Google sorunu kalmadı denilebilecek düzeyde artık gms servislerini kolayca kuruyorlar YouTube'da videoları var bende kullanmaktayım bir sıkıntı çekmedim.

İnternette biraz araştırdım g box diye bir uyg indiriyormuşuz ama oda kapanma filan sorunu oluyormuş.

Ya o çok uğraştırıcı peki Huawei'nin kalemi nasıl.

İnternette biraz araştırdım g box diye bir uyg indiriyormuşuz ama oda kapanma filan sorunu oluyormuş.
Gbox değil Aurora Store ile istediğiniz uygulamayı kurabiliyorsunuz. Aurora Store Google Play sunucuları üzerinden uygulamayı indirmenizi sağlıyor.

Huawei'nin yeni 3. nesil kalemi neredeyse Apple pencil seviyesinde gerçekten başarılı bende kullanıyorum.

Peki arayüzü filan akıcımı pili ne kadar gidiyor ücretsiz not almak için uygulamalar var mı bir de çizim için.

Hocam kendim uzun süreli kullanmadım o yüzden tam olarak yorum yapmam doğru olmaz. Ancak sadece şunu belirtebilirim Huawei kullanan arkadaşlarım var onlarda herhangi bir sıkıntı yaşayan fazla olmadı.

Peki arayüzü filan akıcımı pili ne kadar gidiyor ücretsiz not almak için uygulamalar var mı bir de çizim için.
Harmony OS gerçekten oturmuş bir işletim sistemi gayet akıcı İOS gibi. Not için Huawei'nin kendi uygulamaları var gerçekten kaliteli uygulamalar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…