15.000 TL Ders için tablet önerisi

Bence iPad 9.nesil 64 GB alıp yanına da orijinal kalemini alabilirsin. Ben de onu kullanmıştım YKS senesinde bulut depolama da işin içine girince gayet yeterli oluyor.

Hangi kalemi aldınız.

Merhaba. 64 GB sorun etmezseniz iPad 10 var, Samsung S9 FE+ var kalemi kutusundan çıkıyor, Google servislerini sorun etmezseniz iyi performanslı olan Huawei MatePad Air ve Air papermatte var. Ben de MatePad Air alacağım ders için. Oynayacağınız oyunlar App Gallery'de varsa Huawei alın en iyi performansı o verir iPad ile birlikte.

Oynayacağım oyun öyle sistem gerektirmiyor bana gerekli olan sorunsuz uzun ömürlü kalemi sağlam güzel bir not programi olan tablet.

Hocam az biraz araştırmayla Google işini çözersiniz artık eskisi kadar sıkıntı kalmadı. Diğer sorunuz içinse evet hocam S serisinin kalem ucu sert kullanımda patates oluyor aynısı 2 kere benimde başıma geldi. YouTube Samsung kalem ucu tamir yazıp aratırsanız görürsünüz çakmakla iğne ısıtıp kalem ucunu çıkarma gibi çok ekstrem bir çözüm yöntemi var. Tabi şanslıysanız tamir edebilirsiniz bir arkadaşım bunu yaparken yanlışlıkla kalemi işlevsiz hale getirdi.

Google sorunu kalmadı denilebilecek düzeyde artık gms servislerini kolayca kuruyorlar YouTube'da videoları var bende kullanmaktayım bir sıkıntı çekmedim.

İnternette biraz araştırdım g box diye bir uyg indiriyormuşuz ama oda kapanma filan sorunu oluyormuş.

Hocam az biraz araştırmayla Google işini çözersiniz artık eskisi kadar sıkıntı kalmadı. Diğer sorunuz içinse evet hocam s serisinin kalem ucu sert kullanımda patates oluyor aynısı 2 kere benim de başıma geldi. YouTube Samsung kalem ucu tamir yazıp aratırsanız görürsünüz çakmakla iğne ısıtıp kalem ucunu çıkarma gibi çok ekstrem bir çözüm yöntemi var. Tabii şanslıysanız tamir edebilirsiniz bir arkadaşım bunu yaparken yanlışlıkla kalemi işlevsiz hale getirdi.

Ya o çok uğraştırıcı peki Huawei'nin kalemi nasıl.

İnternette biraz araştırdım g box diye bir uyg indiriyormuşuz ama oda kapanma filan sorunu oluyormuş.
Gbox değil Aurora Store ile istediğiniz uygulamayı kurabiliyorsunuz. Aurora Store Google Play sunucuları üzerinden uygulamayı indirmenizi sağlıyor.

Huawei'nin yeni 3. nesil kalemi neredeyse Apple pencil seviyesinde gerçekten başarılı bende kullanıyorum.

Gbox değil Aurora Store ile istediğiniz uygulamayı kurabiliyorsunuz. Aurora Store Google Play sunucuları üzerinden uygulamayı indirmenizi sağlıyor.

Huawei'nin yeni 3. nesil kalemi neredeyse Apple Pencil seviyesinde gerçekten başarılı bende kullanıyorum.

Peki arayüzü filan akıcımı pili ne kadar gidiyor ücretsiz not almak için uygulamalar var mı bir de çizim için.

Hocam kendim uzun süreli kullanmadım o yüzden tam olarak yorum yapmam doğru olmaz. Ancak sadece şunu belirtebilirim Huawei kullanan arkadaşlarım var onlarda herhangi bir sıkıntı yaşayan fazla olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı