15.000 TL Direksiyon seti tavsiyesi

Mitmit34

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, daha öne G29 kullandım ve sattım şimdi gene bir heves geldi. 15 bin lira gibi bir limit var. Vites dahil istiyorum. 2. El olabilir sıkıntı yok. Tavsiyelerinizi beklerim. Euro Truck 2 oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
reis

Thrustmaster T300 rs gt olan modeli var ama 16 bin tl ile vitessiz sıfırı 26k yakın geri yansıması çok iyi yol mesela asfalttan toğraklı alana geçtiğinde direksiyon gerçekteki gibi aynı arabaya çarptığında direksiyon gerçekteki gibi sola felan atıyor 2 kayışlı bir sistemi var alıcaksan öneririm forzada vs gerçekten çok iyi hissettiriyor​

Merhaba, daha öne G29 kullandım ve sattım şimdi gene bir heves geldi. 15 bin lira gibi bir limit var. Vites dahil istiyorum. 2. el olabilir sıkıntı yok. Tavsiyelerinizi beklerim. Euro Truck 2 oynayacağım.

Sıfır ürün olarak tavsiyem 20k gibi bir fiyattan aşağı alışveriş yapmamanız 20k civarına da zaten moza R3 bundle ve R5 Bundle'lar var. Direct Drive sistemler. Mümkünse bunları alın hepsinden iyi deneyim verir.

İkinci el konusunda T128-(G29, G920, G923)-T150 t3pa pedallı OLAN-T248-T300RS şeklinde fiyat artar genelde en yüksek hangisini alırsan daha iyi deneyim elde edersin. Vites çok ayırt edici ise senin için G29a yönelebilirsin veya üst modellerden alıp vitesi ayrı alırsın.

Farklı markalara pek yanaşma (kötü olan),özellikle pxn Rampage piyasada çok ama çöpler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı