15.000 TL her şey dahil bilgisayar tavsiyesi

T1xon

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H
Arkadaşlar selamlar.

Biliyorum bütçe kısıtlı ama benim elimde olan bir şey değil ve üstüne de çıkılamaz.

Küçük kuzenim için halam bilgisayar alacak her şeyi içinde 15 bin TL'ye ne alınabilir nasıl olur?
Trendyol'dan baktım berbat olduğunu biliyorum maalesef ama GT740 her şey içinde 14K sistem var. Yani bu fiyata Max GT740'mı alınır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle öyle direkt olarak ikinci el hazır kasalara yönelin hiçbir sanal mağazadan laptop dışında hazır sistem almanızı önermem.

PSU biraz kötü. SSD 240 GB. İletişime geçip değiştirme şansı olup olmadığını sorabilirsiniz.

Paneli kötü değil.

Her şey içinde kısmına ekipman dahil miydi?

Arkadaşlar biliyorum 2. El tabii ki güzel sistemler çıkar ama siz onu gelin yetişkin insanlara anlatın. 2. El kesinlikle almazlar

Hocam genelde bu tarz akrabalarıma hiç acımam olmaz yardımcı da olmam ben sizin de olmamanızı tavsiye ederim anlamayan insana laf anlatarak kendinizi yormayın bırakın alsınlar Trendyol'dan sonra gelip derler zaten başka bir şey bul diye.

Hocam genelde bu tarz akrabalarıma hiç acımam olmaz yardımcı da olmam ben sizin de olmamanızı tavsiye ederim anlamayan insana laf anlatarak kendinizi yormayın bırakın alsınlar Trendyol'dan sonra gelip derler zaten başka bir şey bul diye.

Biraz bahsettim 2. El daha güçlü bilgisayar alabilirsiniz diye de. Yok abi adam GT740 sistemi sıfır sanıyor yav 11 yıllık ekran kartı sıfır olma ihtimali mi var. Anlamıyorlar bende dedim istediğinizi alın o zaman ben karışmıyorum dedim. En iyisi hiç kendimi yormamak

Trendyol'da satılan çoğu sistemin parçaları 2. el oluyor zaten, paranızı çöpe atarsınız.

Evet orası öyle

Çocukta 12 yaşında ışıklı bilgisayar görünce iyi bir şey sanıyor maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı