15.000 TL ile topladığım bilgisayar nasıl?

mkayraklik

Centipat
Merhabalar ortalama 15.000 TL bütçe ile sinerjiden bilgisayar topladım daha satın almadım. Bu sistemde aklınıza takılan şu olmaz dediğiniz bir şey var mı? Oyun + yayın işleri yapacağım. Genellikle oyun ağırlıklı bu sistemde sıkıntılı gördüğünüz parça varsa lütfen belirtin. Monitör, klavye, fareye ihtiyacım yok. Ve Ryzen İşlemcili Önerilerinize de Hazırım.
Pc Toplama Sihirbazı

Son düzenleme:
Bu bütçede 2080Super sistem toplanır.
Öneride bulunabilirim isterseniz, tek bir yerden mi alacaksınız?
Parça da toplayabilirim fark etmez. İşlemci tercihim 10700k. 1 haftadır araştırıyorum sonra dönüyorum bu sisteme, en son fikir almak istedim

Hocam bence de bu bütçeye 2080 Super sistem kurulur. Bu şekilde paranızı ziyan etmeyiniz.

İşlemci olarak Ryzen 7 3700X daha güçlüdür hocam. Oyun için topluyorsanız Intel'in oyun performansı daha iyidir ama paranıza yazık. Ryzen 7 3800X bile tercih edilebilir. Ayrıca Ryzen işlemci için RAM olayında sıkıntı yaşamazsınız seçtiğiniz RAM'ler yeterlidir. Ayrıca Intel işlemci ve soğutması çok fazla güç tüketiyor. Ekran kartıyla beraber 750W yeter mi tam emin olamadım bir bilene sormak lazım onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…