15.000 TL ile topladığım bilgisayar nasıl?

Hocam bence de bu bütçeye 2080 Super sistem kurulur. Bu şekilde paranızı ziyan etmeyiniz.

İşlemci olarak Ryzen 7 3700X daha güçlüdür hocam. Oyun için topluyorsanız Intel'in oyun performansı daha iyidir ama paranıza yazık. Ryzen 7 3800X bile tercih edilebilir. Ayrıca Ryzen işlemci için RAM olayında sıkıntı yaşamazsınız seçtiğiniz RAM'ler yeterlidir. Ayrıca Intel işlemci ve soğutması çok fazla güç tüketiyor. Ekran kartıyla beraber 750W yeter mi tam emin olamadım bir bilene sormak lazım onu.
hocam öneriniz varsa hepsini yazarmısınız müsaitseniz veya direk sinerji gibi yerlerden toplayıp paylaşada bilirsiniz.

8 GB Ram ? Ve 1000 TL'lik bir PSU çok saçma olmuş bence.
Ayrıca RTX 2080 Super'i soğutmak için 2 Fan yeterli değil o modeldeki gibi.

M.2SSD gözüme takıldı. 15K sistem için MP510 960GB daha iyi olabilir.

hocam öneriniz varsa hepsini yazarmısınız müsaitseniz veya direk sinerji gibi yerlerden toplayıp paylaşada bilirsiniz.
Genel olarak milletin yazdığına benzer sistemler çıkarırım hocam. Benim sana bir tavsiyem var. Acelen yoksa bekle yarını. İncehesap'ta indirim gecesi var. Orada indirime girerse Ryzen 7 3700X'i 2400 gibi bir fiyata ve yine indirime girerse 2080 Super ekran kartını daha ucuza bulabilirsiniz.

8 GB Ram ? Ve 1000 TL'lik bir PSU çok saçma olmuş bence.
RAM iki tane işte hocam, yazmayı unuttum kusura bakmayın.

Ayrıca RTX 2080 Super'i soğutmak için 2 Fan yeterli değil o modeldeki gibi.

Sadece fan sayısına bakılmaz, örneğin Palit GameRock, en serin çalışan modellerden, keza bu da öyle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı