15.000 TL ile Vatan'dan PC toplama

Bütçe
15.000 TL

EmRRRRR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B550M
5600
4060
16
1
Öncelikle şunu belirtmem gerek. Lütfen Vatan dışında herhangi bir siteden bana link atarak, daha uygun olduğunu göstermeyin çünkü seçeneğim yok. Ancak şu an için sadece Vatan'dan alışveriş yapabiliyorum ve bu konu hakkında soru sorarak konuyu baltalamazsanız sevinirim.

Ekran kartı:
ASUS GeForce Dual RTX 3060 Ti OC 8 GB GDDR6 256Bit DX12 NVIDIA RGB ekran kartı.
İşlemci:
AMD ryzen™5 5600X soket AM4 + Wraith Stealth 3.7GHz 32MB 65W 7nm işlemci.
Anakart:
MSI B550-A PRO AMD B550 soket AM4 DDR4 4400MHz M.2 anakart.
Bellek:
Corsair 16 GB (2x8GB) Vengeance LPX Ryzen uyumlu DDR4 3600MHz CL18 Dual kit RAM.
SSD:
Samsung 500GB 860 EVO SATA 3.0 (okuma 550 MB / yazma 520 MB) SSD.
Kasa:
MSI MAG Forge 100r tempered glass 2x120mm ARGB fanlı ATX kasa.
Güç kaynağı:
Cooler Master MWE 80Plus 750W 2xeps, aktif PFC 120mm fanlı güç kaynağı.

Var olan bütçem ile daha iyisi toplanabilir mi? Bir hafta içerisinde satın alacağım o yüzden fikirleriniz benim için çok önemli. 15 yıldan sonra yeniden bilgisayar sahibi olacağım ve emektarı kenara koyacağım. O yüzden her detayına kadar sizden dinlemek istiyorum.

Sağlıcakla kalın, Technopat üyeleri.

Acelesi yoksa birkaç ay beklemenizi tavsiye ederim. Para sokaktan toplanmıyor. İlla ki alacağım diyorsanız da bitane kendinize, bir tane Devlet'e, bir tane de Vatan Bilgisayar'a alın 15.000 TL verip. Şu dönemde her şeyin Fiyat'ı 1E 3 artmışken yazık olur.

Acelesi yoksa birkaç ay beklemenizi tavsiye ederim. Para sokaktan toplanmıyor. İlla ki alacağım diyorsanız da bitane kendinize, bir tane Devlet'e, bir tane de Vatan Bilgisayar'a alın 15.000 TL verip. Şu dönemde her şeyin Fiyat'ı 1E 3 artmışken yazık olur.
Dostum ben konu hakkında sadece yardım istiyorum. Konu dışındaki fikirleriniz önemli de olsa burayı meşgul etmeyerek işi bilen insanlardan destek istiyorum. Tek seçeneğim bu ve zaten devlete ne olursa olsun ha böyle ha şöyle ödemek zorunda kalıyoruz. Beklemekten de fazlasıyla gına geldi.
Hocam sisteminiz güzel fakat neden sadece vatan?
Hocam konuyu başındaki uyarıyı okumanızı ricada bulunuyorum. Lütfen sadece sistem hakkında fikriniz benim için önemli.

Sisteminiz gayet iyi hocam bir eksik görmedim güncellemelerede çok acık ama bu sisteme güncelleme gerekir mi bilmem :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı