Evet, arkadaşlar. Başlıkta da da gördüğünüz üzere yazılım için laptop arıyorum. Maksimum bütçem 15.000 TL. Laptopta Visual Studio, Visual Studio code, Unity, Unreal Engine gibi editör ve oyun motorlarını kullanacağım. Bunları kasmadan calıştıracak bir makine istiyorum. Mesela çok büyük bir oyun yaparken gibi neyse siz anlamışsınızdır burasını. Önerilerinizi bekliyorum.
Ne kadar vaktin var önemli olan bu. İleride düşebilir fiyatlar çünkü.
Amazonda uygun fiyatlı sistemler var (Amerikada tabii, gelmesi uzun sürecektir) yoksa monsterlara yönelebilirsin
Ne kadar vaktin var önemli olan bu. İleride düşebilir fiyatlar çünkü.
Amazonda uygun fiyatlı sistemler var (Amerikada tabii, gelmesi uzun sürecektir) yoksa monsterlara yönelebilirsin
Apple markalı Z11B00098 kodlu MacBook Pro 13.3 inc M1 8CPU 8GPU 16GB 256GB Uzay Grisi Z11B00098 ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji den hemen alın. Öğrenci, öğretmen ve eğitim kurumlarına özel indirimleri keşfedin.
Bu arada ryzen 7 daha iyidir. Ayrıca işlemci güçlü olsun derseniz ryzen 9 da bakabilirsiniz. Oyun oynamayacaksanız şık nitelikli bir cihaz arıyorsanız Asus zenbook, macbook gibi serilere bakabilirsiniz.