15.000 TL klavye ve mouse önerisi

Bütçe
15.000 TL

Beast X Pro alabilirsin ama ben denedim delikli mouse elimi rahatsız etti delikli rahatsız etmez diyorsan Beast X al onun dışında tercihim waizowl olurdu kendimde de ogm Pro V2 modeli mevcut.

Beast X Pro alabilirsin ama ben denedim delikli mouse elimi rahatsız etti delikli rahatsız etmez diyorsan Beast X al onun dışında tercihim waizowl olurdu kendimde de ogm Pro V2 modeli mevcut.
Valla delikli hiç kullanmadım daha önce, bunun yanları delikli olsun olmasın seçenekleri de varmış yanları kapalı modeli alacağım alırsam ama üst tarafı delikli olunca alışır mıyım bilmiyorum. Bir de bunlar aşırı hafif, çok kolay kırılma hissiyatı verir sanırım -ki en ufak darbede kırılacaklarını düşünüyorum delikli olanların- . Bakalım ya bir yerlerde deneyip alacağız ya da direkt sipariş veririm . Hiç alışamazsam idare ederim zaten.

Mouse konusu kafamı kurcalıyor bayağı, iyice araştırıp alacağım şu anlık Waizowl gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…