15.000 TL klavye ve mouse önerisi

• Konuyu başlatan 217099
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 159
Bütçe
15.000 TL
Hocam öyleyse Chillkey'in mekanik klavyesini alayım. Mouse olarak önerilen 2 marka arasında farklar nelerdir? Herhangi birini alsam pişman eder mi?

Bir de bu ürünlerin şu an kullandıklarımla farkı nasıldır acaba? Yani bu değişimler beni memnun eder mi?

Kulaklık konusunu ise biraz daha araştıracağım. Şu an Corsair en beğendiğim oldu sanırım.

@egemebb hocam selamlar iyi akşamlar, birazdan siparişlerimi vermeyi düşünüyorum da son olarak size de danışmak istedim özellikle fare konusunda biraz arada kaldım.

Bu konuda önerilen ve başka bir forumda sorunca önerilen fareler bu linklerdeki modeller. Aralarındaki fiyat farkı dışında başka bir farkı anlayamadığım için sizin fikrinizi merak ediyorum. Yukarıdaki modellerden hangisi alınır sizce? Farkları nelerdir?

Konudaki diğer yanıt veren arkadaşlara zaten bildirim gidecek diye etiket atmıyorum rahatsızlık vermiş olmayayım diye, eğer sizler de bu son aşamada fikir belirtirseniz sevinirim tabii :D. Zaten sadece üç tanecik model var...

Beast X Pro alabilirsin ama ben denedim delikli mouse elimi rahatsız etti delikli rahatsız etmez diyorsan Beast X al onun dışında tercihim waizowl olurdu kendimde de ogm Pro V2 modeli mevcut.

Beast X Pro alabilirsin ama ben denedim delikli mouse elimi rahatsız etti delikli rahatsız etmez diyorsan Beast X al onun dışında tercihim waizowl olurdu kendimde de ogm Pro V2 modeli mevcut.
Valla delikli hiç kullanmadım daha önce, bunun yanları delikli olsun olmasın seçenekleri de varmış yanları kapalı modeli alacağım alırsam ama üst tarafı delikli olunca alışır mıyım bilmiyorum. Bir de bunlar aşırı hafif, çok kolay kırılma hissiyatı verir sanırım -ki en ufak darbede kırılacaklarını düşünüyorum delikli olanların- . Bakalım ya bir yerlerde deneyip alacağız ya da direkt sipariş veririm :D . Hiç alışamazsam idare ederim zaten.

Mouse konusu kafamı kurcalıyor bayağı, iyice araştırıp alacağım şu anlık Waizowl gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı