- Makaleler
- 3
Hocam öyleyse Chillkey'in mekanik klavyesini alayım. Mouse olarak önerilen 2 marka arasında farklar nelerdir? Herhangi birini alsam pişman eder mi?
Bir de bu ürünlerin şu an kullandıklarımla farkı nasıldır acaba? Yani bu değişimler beni memnun eder mi?
Kulaklık konusunu ise biraz daha araştıracağım. Şu an Corsair en beğendiğim oldu sanırım.
@egemebb hocam selamlar iyi akşamlar, birazdan siparişlerimi vermeyi düşünüyorum da son olarak size de danışmak istedim özellikle fare konusunda biraz arada kaldım.
![]()
WLmouse Beast X Pro Wireless Mouse
Not: Beyaz model ile Milky White model arasında renk tonu farkı bulunmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün...wraithesports.com
![]()
WAIZOWL OGM Cloud Crimson Lion Gaming Mouse
Zahmetsiz kontrol için hafif tasarım, oyuncuların daha yoğun ve sürükleyici bir oyun deneyiminin keyfini çıkarmasını sağlar.www.gaming.gen.tr
Lamzu Maya X Kablosuz Oyun Faresi, Ultra Hafif 47g, Optik Anahtar, Maksimum 30000 DPI, Simetrik, MCU Nordic 52840, Toz Geçirmez Kodlayıcı, PAW3950 Sensörü (Daha Büyük Maya) (Beyaz) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Lamzu Maya X Kablosuz Oyun Faresi, Ultra Hafif 47g, Optik Anahtar, Maksimum 30000 DPI, Simetrik, MCU Nordic 52840, Toz Geçirmez Kodlayıcı, PAW3950 Sensörü (Daha Büyük Maya) (Beyaz) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Bu konuda önerilen ve başka bir forumda sorunca önerilen fareler bu linklerdeki modeller. Aralarındaki fiyat farkı dışında başka bir farkı anlayamadığım için sizin fikrinizi merak ediyorum. Yukarıdaki modellerden hangisi alınır sizce? Farkları nelerdir?
Konudaki diğer yanıt veren arkadaşlara zaten bildirim gidecek diye etiket atmıyorum rahatsızlık vermiş olmayayım diye, eğer sizler de bu son aşamada fikir belirtirseniz sevinirim tabii. Zaten sadece üç tanecik model var...
Beast X Pro alabilirsin ama ben denedim delikli mouse elimi rahatsız etti delikli rahatsız etmez diyorsan Beast X al onun dışında tercihim waizowl olurdu kendimde de ogm Pro V2 modeli mevcut.