15.000 TL laptop önerisi

Bütçe
15000

Ted1905

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 15bin ile ilgili çok fazla konu var fark ettim de güncel yoktu ben de açayım.
Malum zamlar ve dolardan dolayı her şey pahalı. Haliyle eskiden ucuzken alamadığımız laptoplar da uçtu. O zaman para yoktu şimdi de yok gerçi ama bir şekilde almam gerekiyor.
Ne için kullanacağım? Video montaj ve grafik işim olduğu için render konusunda beni üzmeyecek bir laptop lazım. Boş vakitlerimde de oyun oynadığım için kasmayan sağlam bir şey lazım. Gerekirse ileride ek olarak 8 GB RAM bile alabilirim.

Şu anki bilgisayarım;
HP Pavilion 15.
i7 2.00GHz
10GB RAM.
256 GB SSD + 1TB HDD.
NVIDIA GeForce 840M.
1366x768, 60Hz.

Bu haliyle hiç kasmadan GTA 5 oynamışlığım var. Fakat zaman geçtikçe bilgisayar kasmaya başladı. SSD sadece sistem depolama olarak kullanmama rağmen, yeni fan takmama rağmen yine de kasıyor. Bilgisayar yerine bunu güçlendir önerisi vs. de alabilirim. Tek derdim ekran kartı olduğu için yeni laptop almayı düşünüyordum. Çünkü 5 dakika render bazen 5 saat bazen 3 gün yazabiliyor ve sonunda hata verebiliyor. Öyle olunca kafayı yedirtiyor
Öneri ve yorumlarınızı bekliyor olacağım.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
yorumlarınız için çok teşekkür ederim. atılan öneri linkleri de hemen inceleyip videlarına da bakarım. ama şöyle bir duyum daha önce almıştım. "artık Gaming yazan laptoplara pek inanmayın, sadece satış taktiği, en iyisi MSI ya da Monster" böyle birşey var mı acaba? ve MSI o kadar fark ettiriyor mu?

MSI iyidir de Monster'ın çoğu modeli ısınma sorunlu.

Hocam MSI bu bütçede önermem bu bütçede GF kasa olan modelleri var onlarda ısınma sorunlu.

Normal bilgisayarlara yalandan oyun resmi koyup satmaya çalışanlar var ama bu o değil. Sadece MSI ve Monster yok piyasada. Bizim ülkedeki MSI hastalığını çözemiyorum zaten başka hiçbir ülkede bu markaya olan ilgi bu seviyede değil. Cihazın içindeki donanımların gücü ve soğutma önemli performans için. Ideapad modelinde de hem 5600H bu fiyat bandında iyi bir işlemci hem de Max-P 3050 Ti mevcut. Soğutması da iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…