- Makaleler
- 1
Teşekkür ederim hocamWindows 11 ISO'yu Windows sitesinden mi indirmek mantıklı yoksa korsan mı?
Microsoft'un kendi sitesinden indirin hocam. Orijinali varken neden korsan
Teşekkür ederim hocamWindows 11 ISO'yu Windows sitesinden mi indirmek mantıklı yoksa korsan mı?
ful sürüm yapmak istedim ama Lenovo çoğu driverler win10 içinmiş. win11 yapmıştım şimdi geri 10 yapmam gerekecekMicrosoft'un kendi sitesinden indirin hocam. Orijinali varken neden korsan![]()
ful sürüm yapmak istedim ama Lenovo çoğu driverler win10 içinmiş. win11 yapmıştım şimdi geri 10 yapmam gerekecek![]()
@Ted1905 hocam oyun oynanmıyorken pil performansını test edebildiniz mi? Kaç saat civarını görüyor orta parlaklık ve ekran kartı devre dışı bırakılınca?ful sürüm yapmak istedim ama Lenovo çoğu driverler win10 içinmiş. win11 yapmıştım şimdi geri 10 yapmam gerekecek![]()
yaklaşık 5-6 saatten fazla sürdü. boşta durdu, internetten gezindim. ps ve ai gibi grafik işlerimi de yaptım. düşündüğümden de çok uzun süre gitti. 14e aldım ve şuan dolar yüzünden 15 yapmışlar fiyatı. iyiki almışım dediğim bir cihaz oldu her türlü götürüyor. eğer oyun vs. oynayacaksanız yine kasmaz götürür. alt tab yap başka işler. 20 sekme aç vs. hiç kasmıyor. ama daha da iyi olsun daha da hızlı olsun vs. dersen yanına bide 8gb ram alırsan çok uzun yıllar götürebileceğine inanıyorum.@Ted1905 hocam oyun oynanmıyorken pil performansını test edebildiniz mi? Kaç saat civarını görüyor orta parlaklık ve ekran kartı devre dışı bırakılınca?
Teşekkürleryaklaşık 5-6 saatten fazla sürdü. boşta durdu, internetten gezindim. ps ve ai gibi grafik işlerimi de yaptım. düşündüğümden de çok uzun süre gitti. 14e aldım ve şuan dolar yüzünden 15 yapmışlar fiyatı. iyiki almışım dediğim bir cihaz oldu her türlü götürüyor. eğer oyun vs. oynayacaksanız yine kasmaz götürür. alt tab yap başka işler. 20 sekme aç vs. hiç kasmıyor. ama daha da iyi olsun daha da hızlı olsun vs. dersen yanına bide 8gb ram alırsan çok uzun yıllar götürebileceğine inanıyorum.
rica ederimTeşekkürler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.