kenan360
Hectopat
Arkadaşlar, 15 bine aşağıdaki laptopu almayı düşünüyordum, aklıma geldi bu fiyata masaüstü dizilir mi diye.
www.akakce.com
Ben buna vereceğim para ile masaüstü PC toplamak istesem (sadece kasa) sizce toplayabilir miyim? İyi performans veren bir masaüstü, ayrıyeten ben Oculus Rift 2 alıp VR oynayacağım. Bunu da hesaba kataraktan sistem önerisi yaparsanız sevinirim. Hazır veya toplama fark etmez. Yeter ki sistem bu laptoptan daha iyi olsun.
Acer Nitro 5 AN515-45 NH.QBAEY.003 Ryzen 5 5600H 16 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Acer Nitro 5 AN515-45 NH.QBAEY.003 Ryzen 5 5600H 16 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ben buna vereceğim para ile masaüstü PC toplamak istesem (sadece kasa) sizce toplayabilir miyim? İyi performans veren bir masaüstü, ayrıyeten ben Oculus Rift 2 alıp VR oynayacağım. Bunu da hesaba kataraktan sistem önerisi yaparsanız sevinirim. Hazır veya toplama fark etmez. Yeter ki sistem bu laptoptan daha iyi olsun.