15.000 TL Mining sistem önerisi

2 ekran kartını tek PC nasıl yapacağım, tek kart ile aylık 1000 lira hangi kart olur teşekkürler

https://www.hepsiburada.com/sapphir...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.11.1 bununla yapılır mı?

Riser dediğimiz aparatlar var. Anakartta PCI slotlarına takılıyor. Bunlardan alacaksın. 70 TL civarlarında.
Sıfır kart ile bu iş yapılmaz, kartın kendi parasını çıkarması en az 1 yıl sürer ki ETH Mining'in 8 ay sonra biteceğine dair söylentiler var.

O söylentiler aylardır var. Halen bitecek. Hadi yarın bitti diyelim. Alternatif çok.

Ben oyun için düzeceğim ama mining de yapsın istiyorum.

Kartları aynı anda hem oyun hem miningte kullanamazsın. Oyunda kasar, miningte kazım hızı düşer. Şöyle bir şey yapabilirsin. Mining kartlardan hariç GTX1060 3GB, GTX960 gibi ekran kartlarından alırsın. Oyununu bu kartlarla oynarsın.

Son düzenleme:
-Peki büyük bir düzeltme geldiğinde BTC 1 düşerken, altlar 2 düşüyor.
Daha önce defalarca gördük. Bu adamın 15000 TL'si hiç olacak. Zarar edecek. Belki haftalarca, aylarca parası borsada kalacak. Panikleyecek, zararına satışlar yapacak. Belki intihar edecek. Olmayan şey değil.

-Mining yapan adam ne olacak? Evet, geliri düşecek belki. Belki yarı yarıya, ama her halükarda kazanmaya devam edecek. Her türlü elektrik parasından ziyade cebine kar kalacak.
Lütfen böyle cahil dayılar gibi düşünen insanlar bu tarz yerlere yazma hakkı elinden alınsın,hiç bir mantığa dayanmadan sadece yapma etme tutma diyen kişiler burda sorulan sorulara cevaplamaya nasıl bir yüz buluyorusunuz,varsa bir cevabın mantıklı olsun,saçma sapan şeylerle boş yapma bilgin olmadığı konularda

Lütfen böyle cahil dayılar gibi düşünen insanlar bu tarz yerlere yazma hakkı elinden alınsın, hiçbir mantığa dayanmadan sadece yapma etme tutma diyen kişiler burada sorulan sorulara cevaplamaya nasıl bir yüz buluyorusunuz, varsa bir cevabın mantıklı olsun, saçma sapan şeylerle boş yapma bilgin olmadığı konularda

Bence sen bu tür konulardan uzak dur. Hiçbir bilgin yok. Gelmiş burada çok bilmişlik taslıyorsun. İşin içinde olduğum / daha önce başımdan geçtiği, gördüğüm, bildiğim için yazdım. Senin gibi sağdan soldan uydurma, duyma haberlerle gelmedim. Konu açan kişiye bir nebze faydası olsun, aklının bir köşesinde dursun yazdıklarım diye yazdım.

Bu arada yazımın neresi seni gerdi? Düzeltelim gerekirse.

Bence sen bu tür konulardan uzak dur. Hiçbir bilgin yok. Gelmiş burada çok bilmişlik taslıyorsun. İşin içinde olduğum / daha önce başımdan geçtiği, gördüğüm, bildiğim için yazdım. Senin gibi sağdan soldan uydurma, duyma haberlerle gelmedim. Konu açan kişiye bir nebze faydası olsun, aklının bir köşesinde dursun yazdıklarım diye yazdım.

Bu arada yazımın neresi seni gerdi? Düzeltelim gerekirse.
merak etme dostum ben de bu işin içşndeyim, ama bilgim eksik olabilir diye öneride bulunmadım ,daha iyi bilen ve adam akıllı açıklama yapıp yön gösterebilecekler varken iki kelimeyle yp ve ya yapma demem,bu kadar cahil değilim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı