15.000 TL monitör dahil sistem önerisi

Cs go fortnite pubg Lol gibi oyunları oynuyorum daha çok fps ağırlıklı ama alacağım sistem iyi olacağı için sistemin hakkını verecek oyunlarda oynamayı düşünüyorum

Sistem güzel olmuş cidden güç kaynağı biraz pahalı geldi ama bilmiyorum tabi o olayları
Az önceki mesajıma tam alıntı yapamadınız sanırım
Cs go fortnite pubg Lol gibi oyunları oynuyorum daha çok fps ağırlıklı ama alacağım sistem iyi olacağı için sistemin hakkını verecek oyunlarda oynamayı düşünüyorum
Dediğim gibi,1080p bile şuanki kartlar kendini neredeyse tamamını kullanmaya itiyor,bu ilerde nasıl olacak kim bilir,kendinizin karar vermesi lazım ha ama 2k mönitör alırsanız da problem olmaz

Valla bilmiyorum biraz karışık geldi bi yandan pclere bakıyorum bi yandan mesajlara

Valla bilmiyorum biraz karışık geldi bi yandan pclere bakıyorum bi yandan mesajlara
Hocam discord kullanıyorsanız daha detaylı iletişime geçebilirsiniz benimle,ben de 2 hafta önce aldım.

Kullanmıyorum maalesef
Gigabaytenin super wind force modeli ısınma yaparmı günde 9 10 saat takılıyorum soğutma çok önemli o yüzden yakmayalım

Peki 15.000'e 2080'li zorlayabilir miyiz? 2070 Super yeterli olacak mıdır
Anakarttan biraz kısıp
2080 alacağınıza 2070s alın derim,hem daha güncel hem de neredeyse aynı perfromans ve daha uygun bir fiyat,alacaksanız benim gibi 2080s alın büyük bir kart hedefiniz varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…