15.000 TL monitör dahil sistem önerisi

Şimdi buradaki olay biraz farklı,ben kendim 2080s kullanan birisi olarak yine 1080p mönitör tercih ettim çünkü amacım ağırlıklı olarak Call of Duty oynamaktı ve bilirsiniz bu oyun bayağı bir ağır ve testlerim sonucundan kendisinin ultra ayarlarda %98-99 kullanıldığını gördüm,1080pde bile adam gibi tam fps alamıyorum 2080s ile,amaçlarınıza bağlı dediğim gibi.

Cs go fortnite pubg Lol gibi oyunları oynuyorum daha çok fps ağırlıklı ama alacağım sistem iyi olacağı için sistemin hakkını verecek oyunlarda oynamayı düşünüyorum

Sistem güzel olmuş cidden güç kaynağı biraz pahalı geldi ama bilmiyorum tabi o olayları
Az önceki mesajıma tam alıntı yapamadınız sanırım :D
Cs go fortnite pubg Lol gibi oyunları oynuyorum daha çok fps ağırlıklı ama alacağım sistem iyi olacağı için sistemin hakkını verecek oyunlarda oynamayı düşünüyorum
Dediğim gibi,1080p bile şuanki kartlar kendini neredeyse tamamını kullanmaya itiyor,bu ilerde nasıl olacak kim bilir,kendinizin karar vermesi lazım ha ama 2k mönitör alırsanız da problem olmaz

Kullanmıyorum maalesef
Gigabaytenin super wind force modeli ısınma yaparmı günde 9 10 saat takılıyorum soğutma çok önemli o yüzden yakmayalım :)

Peki 15.000'e 2080'li zorlayabilir miyiz? 2070 Super yeterli olacak mıdır
Anakarttan biraz kısıp
2080 alacağınıza 2070s alın derim,hem daha güncel hem de neredeyse aynı perfromans ve daha uygun bir fiyat,alacaksanız benim gibi 2080s alın büyük bir kart hedefiniz varsa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı