15.000 TL monitör dahil sistem önerisi

Çok mutlu olurum bilgilendirirseniz. Benzer sistemler şu anlık arada kaldım bayağı.
Tamamdır o zaman, bilgilendireceğim :) Cumartesi gününe kadar hâlâ dönüt yapmamış olursam yazın bana. Unutmuş olabilirm belki, takip etmem gereken çok şey var.

Nisanın 14'ünden beri araştırma yapıyordum. Çevremde kimsem yoktu bu konuları bilen. Technopat'ı yalayıp yuttum. Çok güzel bir forum cidden. Karar vermekte çok zorluk çektiğim bir süreçti. İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz bana, sakın çekinmeyin :)

Tamamdır o zaman, bilgilendireceğim :) Cumartesi gününe kadar hâlâ dönüt yapmamış olursam yazın bana. Unutmuş olabilirm belki, takip etmem gereken çok şey var.

Nisanın 14'ünden beri araştırma yapıyordum. Çevremde kimsem yoktu bu konuları bilen. Technopat'ı yalayıp yuttum. Çok güzel bir forum cidden. Karar vermekte çok zorluk çektiğim bir süreçti. İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz bana, sakın çekinmeyin :)

Teşekkür Ederim yardımınız için
Yeni nesilleri bekleme fikriniz nedir?

Şuanlık öyle bir düşüncem yok beklemiycemde sanırım

Intel Core i5 10600 Soket 1200 10. Nesil 3.30GHz 12MB Önbellek 14nm İşlemci
Vatan'da 2100 Tlye satılıyor şu anda almalı mıyım
Yani almalı mıyım ucu çok açık ve yapacağınız işlere göre değişen bir soru,amacınız ağırlık ne yönde ise onu almalısınız.

Intel Core i5 10600 Soket 1200 10. Nesil 3.30GHz 12MB Önbellek 14nm İşlemci
Vatan'da 2100 Tlye satılıyor şu anda almalı mıyım
OverClockla 4.80GHz ye çıkıyormus sanırım ama overclock yapma gibi bi düşüncem yok zorlamamak için
Geçen sene toplasan GTX 1080 I7 9700K toplardım sana 😁

Yani alınır mı ucu çok açık ve yapacağınız işlere göre değişen bir soru, amacınız ağırlık ne yönde ise onu almalısınız.

Şu anlık oyun için aldığım için AMD'nin 3. nesilleri daha uygun olur sanırım.

Geçen sene toplasan GTX 1080 i7 9700K toplardım sana 😁

Fiyatlar bayağı arttı ama RTX 2070 Super'de 1080I sollayabilecek bir kart diye düşünüyorum rayTracing Gibi yeni teknolojileri var mesela. Ve testlerdede 20 FPS Fark atmış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı