15.000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

415436

Anakartı fiyatından dolayı öyle seçtim(yakın meblağ olduğundan), sisteme almanız gereken anakart şudur; MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI AMD X570 Soket AM4 DDR4 4400MHz(O.C) RGB WIFI PCIe 4.0 Anakart | ITOPYA
Sıvı soğutma hediyesi var. Parçalar dışarıdan tek tek alınırsa daha ucuza da gelebilir size kalmış, ben fikir olsun diye tek siteden topladım size.

Kasa olarak MB511 olabilir, yanlış kasa eklemişim.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 415436

Anakartı fiyatından dolayı öyle seçtim(yakın meblağ olduğundan), sisteme almanız gereken anakart şudur; MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI AMD X570 Soket AM4 DDR4 4400MHz(O.C) RGB WIFI PCIe 4.0 Anakart | ITOPYA
Sıvı soğutma hediyesi var. Parçalar dışarıdan tek tek alınırsa daha ucuza da gelebilir size kalmış, ben fikir olsun diye tek siteden topladım size.
Micro ITX kasaya mı sokacaksınız bütün o bileşenleri? Hızlı cevap vereyim diye saçma sapan önerilerde bulunmayın, rica ediyorum.

Eki Görüntüle 415436

Önerdiğiniz anakart atx kasa micro atx haberiniz olsun

3600 yerine 3700 koyarsanız bellek ve anakart fiyatından biraz düşürürseniz ve kasayı değiştirirseniz tamamdır.

Sistem olmamış. Anakart gereksiz derecede pahalı, bellekler yine öyle.
Anakart sıvı soğutma hediyeli,400-500 TL civarı bir fiyatı var, RAM’ler internetten 1200 TL’ye kadar düşebilir, ek olarak söylemiştim. En güncel anakartı kullanmak varken X470 ve ya B450 mi almalı yani?

3600 yerine 3700 koyarsanız bellek ve anakart fiyatından biraz düşürürseniz ve kasayı değiştirirseniz tamamdır.

İnternetten alırsa parçaları tabii ki 3700 alabilir, 3600MHz daha fazla performans katacaktır, bütçe varken neden alınmasın, internetten 1200 TL civarına temin edilebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı