Merhaba arkadaşlar. 15k bütçem var. Bütçem düşük olduğu için işlemci Ryzen almk istiyorum ama ekran kartı tarafında RTX almak istiyorum. Bana hazır kasa Ryzen işlemcili RTX ekran kartlı bir kasa önerir misiniz? Ama monitörle beraber 15 k bütçem.
Sinerji Grasseb Intel Core i3 12100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Merhaba arkadaşlar. 15k bütçem var. Bütçem düşük olduğu için işlemci Ryzen almk istiyorum ama ekran kartı tarafında RTX almak istiyorum. Bana hazır kasa Ryzen işlemcili RTX ekran kartlı bir kasa önerir misiniz? Ama monitörle beraber 15 k bütçem.
Sinerji Grasseb Intel Core i3 12100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Kanka üzerine biraz daha koyarsan GameGaraj sitesinden ürünlere bakabilirsin. Ben kendim 15 gün önce onlardan sistem aldım ve sorunsuz kullanıyorum, monitör ve kasa olarak toplam 17 TL'ye patladı ama RTX 2060 Super ve Ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum. Geriye kalan ekipmanların fiyatıyla beraber toplam 18 TL'ye patladı bana
Kanka üzerine biraz daha koyarsan GameGaraj sitesinden ürünlere bakabilirsin. Ben kendim 15 gün önce onlardan sistem aldım ve sorunsuz kullanıyorum, monitör ve kasa olarak toplam 17 TL'ye patladı ama RTX 2060 Super ve Ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum. Geriye kalan ekipmanların fiyatıyla beraber toplam 18 TL'ye patladı bana.