15.000 TL monitör ve hazır sistem tavsiyesi

Nisa999999

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 15k bütçem var. Bütçem düşük olduğu için işlemci Ryzen almk istiyorum ama ekran kartı tarafında RTX almak istiyorum. Bana hazır kasa Ryzen işlemcili RTX ekran kartlı bir kasa önerir misiniz? Ama monitörle beraber 15 k bütçem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. 15k bütçem var. Bütçem düşük olduğu için işlemci Ryzen almk istiyorum ama ekran kartı tarafında RTX almak istiyorum. Bana hazır kasa Ryzen işlemcili RTX ekran kartlı bir kasa önerir misiniz? Ama monitörle beraber 15 k bütçem.

RTX sistem istiyorsan o fiyata monitörle beraber zor dostum VOK-ARC/Intel Core i3 12100F/INTEL Arc A750 PCI Express 4.0 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC PC |ITOPYA.COM
RTX 3060'a yakın bu var yanına ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
Alırsın onun dışında. Arkadaş yukarıda belirtmiş Sinerji'ye bakmak aklıma gelmedi benim hatam

Bu ikiliyi yapıştır direk sonradan PSU değiştir ama.

Kanka üzerine biraz daha koyarsan GameGaraj sitesinden ürünlere bakabilirsin. Ben kendim 15 gün önce onlardan sistem aldım ve sorunsuz kullanıyorum, monitör ve kasa olarak toplam 17 TL'ye patladı ama RTX 2060 Super ve Ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum. Geriye kalan ekipmanların fiyatıyla beraber toplam 18 TL'ye patladı bana

Kanka üzerine biraz daha koyarsan GameGaraj sitesinden ürünlere bakabilirsin. Ben kendim 15 gün önce onlardan sistem aldım ve sorunsuz kullanıyorum, monitör ve kasa olarak toplam 17 TL'ye patladı ama RTX 2060 Super ve Ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum. Geriye kalan ekipmanların fiyatıyla beraber toplam 18 TL'ye patladı bana.

RTX 2060 sistem o fiyata pahalı olmamışmı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı