Öncelikli iyi akşamlar dilerim. Ofisimizde tamamen işlerimiz Word-PDF ve mailler arasında geçiyor. Amacımız eski bilgisayarımızı yenileyip, yeni alacağımız bilgisayarın da ışık hızında açılıp kapanması, Word ve PDF kullanırken donma kasma vs. yaşanmaması. Chrome gibi tarayıcıları ışık hızında ve donmadan açması lazım. İki sistem arasında kaldık. Tanıdık birisi önermedi, sebebini anlayamadım.
12400 ile 13400 arasında fiyat farkına değecek bir fark var mı veya Ryzen 3 4300G mi önerirsiniz?
SSD ise pek bilinmedik bir marka. Alırsak sıkıntı çıkarır mı?
Bilgisayarımızı oyun vesaire zorlamayacaz ama bizim için en önemlisi her şeyi hızlı yapması.
Ekstradan önereceğiniz sistemlere de açığım. Aşağıya bırakacağım monitörü de yorumlarsanız sevinirim
Hayırlı akşamlar dilerim.
Monitör dahil 15-16 bütçem var. İnternetten sipariş değil de, kendim gidip alacağım güvenli yerlere açığım.
12400 ile 13400 arasında fiyat farkına değecek bir fark var mı veya Ryzen 3 4300G mi önerirsiniz?
SSD ise pek bilinmedik bir marka. Alırsak sıkıntı çıkarır mı?
Bilgisayarımızı oyun vesaire zorlamayacaz ama bizim için en önemlisi her şeyi hızlı yapması.
Ekstradan önereceğiniz sistemlere de açığım. Aşağıya bırakacağım monitörü de yorumlarsanız sevinirim
Monitör dahil 15-16 bütçem var. İnternetten sipariş değil de, kendim gidip alacağım güvenli yerlere açığım.
Son düzenleyen: Moderatör: