Windows 11 IoT LTSC vs Windows 10 IoT LTSC

egetskin

Femtopat
Daha fazla  
Sistemim Windows 11 için gayet yeterli fakat Windows 11 IoT LTSC tam sürümü çıkmadığını görmüştüm fakat hala öyle mi tam sürüm çıktı mı bilgilendirirseniz sevinirim. Sizce oyun için ve YouTube, Discord, Spotify gibi şeyler için Windows 11 IoT LTSC mi yoksa Windows 10 IoT LTSC mi?

Sistem:
RTX 4060 Ti 8 GB.
R5 5600 4.2 GHz.
3200MHz 2x8 RAM.
1 TB Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD.
Lian Li galahad AiO 240mm sıvı sogutma.

Bu sisteme Windows 11 Home yeter. LTSC'leri DDR3 sistemlere önerilir.

İlla LTSC istiyorsan Windows 10 kur. İki ltscyide denedim Windows 10 daha akıcı geldi.

Sistemim Windows 11 için gayet yeterli fakat Windows 11 IoT LTSC tam sürümü çıkmadığını görmüştüm fakat hala öyle mi tam sürüm çıktı mı bilgilendirirseniz sevinirim. Sizce oyun için ve YouTube, Discord, Spotify gibi şeyler için Windows 11 IoT LTSC mi yoksa Windows 10 IoT LTSC mi?

Sistem:
RTX 4060 Ti 8 GB.
R5 5600 4.2 GHz.
3200MHz 2x8 RAM.

Normal Windows 11 niye kurmuyorsun ki? AtlasOS gibi araçlarla bayağı debloat edilebiliyor zaten.

Hazır debloat edilmiş, hem de üstüne resmi bir sürüm varken neden araçlarla uğraşalım?

Özellik güncellemelerini alabilmek için. En basitinden yeni gelecek/gelen Xbox arayüzü IoT'de yok.

Sistem:
RTX 4060 Ti 8 GB.
R5 5600 4.2 GHz.
3200MHz 2x8 RAM.

Hocam sizin sisteminize en iyi performansı W11 verir. Gereksiz aksiyona girmeyin.

Yok ama sonradan kurabiliyorsunuz. Ayrıca IoT LTSC 2034'e kadar destek alıyor.

Windows 11 de güncel olarak destek alıyor zaten. IoT'nin 2034'e kadar destek alacak olmasının bir önemi yok.

Normal Windows 11 niye kurmuyorsun ki? AtlasOS gibi araçlarla bayağı debloat edilebiliyor zaten.
Hocam çoğu Custom OS'i denedim fakat bana yine de güven vermiyor. Satın alma işlemlerinde içim rahat etmiyor o yüzden birde LTSC sürümlerini deneyeyim dedim.

11 kurun geçin. Windows 11'in LTSC sürümleri Ekim 2024'te çıktı bile.
Hocam Windows 11'i direkt tema olarakta beğenmiyordum zaten. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İlk önce bi Windows 10 21H2 IOT LTSC'yi deneyeceğim olmazsa Windows 11'e geçeceğim teşekkür ederim.

Bu sisteme Windows 11 Home yeter. LTSC'leri DDR3 sistemlere önerilir.

İlla LTSC istiyorsan Windows 10 kur. İki ltscyide denedim Windows 10 daha akıcı geldi.
Hocam sizce Windows 10 IoT LTSC'yi kurduktan sonra winutil ve oo shutup 10 gibi araçlar kullanmama gerek var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı