15.000 TL sistem önerisi

Bütçe
15.000₺
Ya hocam benim anlamadığım Cooler Master o kötü bir marka değil ki neden PSU kötü diyorsunuz ayrıca 3070 falan var. 750 Watt daha ideal olmaz mı? Ben anlam veremedim ya benmi bilmiyorum acaba. @RPM

Hocam bu linkte birkaç sorundan bahsediliyor.

Hayır boş verin, illa değiştirmeyecekseniz Corsair 650W CV Series alın. Sarı renkli yazı varsa almayın.

Corsair 750W CX750F RGB CX Series 80+ Bronze Tam Modüler Güç Kaynağ bu nasıl seçeneklerde 50 tl fazlaya var. 3 4 sene götürebilirmi ?

Ya hocam benim anlamadığım Cooler Master o kötü bir marka değil ki neden PSU kötü diyorsunuz ayrıca 3070 falan var. 750 Watt daha ideal olmaz mı? Ben anlam veremedim ya benmi bilmiyorum acaba. @RPM
Hocam bütçe arttırıp XPG Core Reactor alın.
Ama arttıramazsanız Corsair 750W iyidir.
Corsair 750W CX750F RGB CX Series 80+ Bronze Tam Modüler Güç Kaynağ bu nasıl seçeneklerde 50 tl fazlaya var. 3 4 sene götürebilirmi ?
Evet.
RGB olanı almayın.

Evet.

Tamam o zaman PSU da karar verdik, peki addlink SSD iyi mi bir sorun çıkarır mı Samsung EVO alacağıma 500 GB adlink 1 TB mi almalıyım.

Evet.
RGB olanı almayın.

RGB olmayan 750 Watt modeli Gold fiyatı aşıyor, RGB olması kötü mü?

Tamam o zaman PSU da karar verdik, peki addlink SSD iyi mi bir sorun çıkarır mı Samsung EVO alacağıma 500 GB adlink 1 TB mi almalıyım.
Addlink çöp.
Samsung EVO alın.

RGB olmayan 750 Watt modeli Gold fiyatı aşıyor, RGB olması kötü mü?
RGB olduğu için fanı plastik oluyor. O yüzden kötü ve serisi berbat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı