15.000 TL sistem önerisi

Bütçe
15000Tl

codWarzone

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Linç yemeden önce şunu belirteyim, başlığı görünce güldüğünüzü tahmin edebiliyorum. PUBG sorunlu bir oyun ve hangi sistem olursa olsun stabil 300 FPS alamayacağımı ben de biliyorum :) ASUS TUF 280Hz 1ms 1080p monitör kullanıyorum ve sistem toplamaya karar verdim. Sadece FPS oyunları (ekseriyetle PUBG) ve yayın açmak için 1080p de alabileceğim maksimum performansı sunan ve 280Hz'i iliklerime kadar hissettirebilecek bir sistem arıyorum. Bunu ararken de 3080 veya 6900XT gibi 4K ya uyumlu ve para israfına neden olabilecek(1080p de oynayacağım ve benim için para israfı) bir sistem istemiyorum. Önerileriniz varsa dinlerim. CPU için 5600X ya da 5800X GPU için de aslında fiyat ve performansı daha iyi olan AMD düşünüyordum fakat yazılımsal sorunları olduğunu duydum daha önce de NVIDIA kullanıcı olduğum ve sorun yaşamadığım için NVIDIA düşünüyorum. Değerleri yorum ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Not: Bütçe monitör hariç maksimum 15k.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı