15.000 TL sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
15000-17000
Hocam, f/p olarak yaklaşmaya çalışıyorum diyorsunuz bütçenizi zaten 15-17 bin olarak belirtmişsiniz atılan ultima sistem zaten şuan en uygun f/p sistemlerden. Arkadaş bu fiyata rx 6700 bulmak çok zor demiş , 6700 geçtim 6700XT sistem 15.300 lira zaten. Konuyu ben mi yanlış anlıyorum siz mi incelemiyorsunuz anlam veremedim.
Yok yok haklısınız bu ultima sistemi sipariş ettim ana kartımı 550 yaparak. Teşekkür ederim :)

Herkese merhaba,

Masaüstü bir bilgisayar alacağım. En başta monitörü dahil 15.000 TL tutmasını planlıyorum. Ancak monitör dahil bütçeyi en fazla 17.000 TL'ye çıkarabilirim. Genellikle oynadığım oyunlar Battle Royale oyunlar, FPS tarzı oyunlar (BF1 vb.), açık dünya oyunları (GTA 5, Witcher 3, sistem kaldırırsa RDR2 almayı planlıyorum).

İtopya üzerinden hazır sistemlerden de önerilere açığım.
Selam hocam akşam dikkatimi çekti 3060 da yüzde 45 yüzde 35 varan indirimler vardı. Şimdi baktım yok böyle bir şey düşünürseniz indirimlerden faydalanın derim..

Yok yok haklısınız bu ultima sistemi sipariş ettim ana kartımı 550 yaparak. Teşekkür ederim :)
hocam aynı sistemi ben de almayı düşünüyorum da nerden aldığınızı falan yazabilir misiniz? bir de eklediğiniz 550 hangisi tam olarak linkini atabilir misiniz?

hocam aynı sistemi ben de almayı düşünüyorum da nerden aldığınızı falan yazabilir misiniz? bir de eklediğiniz 550 hangisi tam olarak linkini atabilir misiniz?
Gaming gen üzerinden aldım hocam. ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) olarak özelleştir kısmından çıkıyor. Bunu seçip almıştım. Birkaç yerde daha iyi ve verimli çalışacağına dair bilgiler okudum. Tabii ne kadar doğrudur bilmem aldım sadece diyelim :D

Ultima dediğiniz : ULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Neden ultima tercih ettiniz? Ayrıca şöyle bir sistem de var kasa biraz daha güzel görünüyor MANTIS-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

İkisinden birini seçeceğiz. Mantis'te B450 Tuf mu seçsek diye düşünüyoruz.
Mantiste zaten 550 seçili hocam birde dediğiniz gibi kasa farklı. Ultimada 550 ana kart seçince fiyat daha fazla oluyor mantis daha mantıklı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı