15.000 TL sistem önerisi

Teşekkür ederim hocam. Çok mutluyum şu anda. Yıllar sonra tost makinesinden kurtulacağım. Var yaa yeni sistem gelsin şu anki tost makinesine fetiş testi yapacağım Murat abi gf gibi.
hayırlı olsun.Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle toprağım.

Teşekkür ederim hocam. Çok mutluyum şu anda. Yıllar sonra tost makinesinden kurtulacağım. Var yahu yeni sistem gelsin şu anki tost makinesine fetiş testi yapacağım Murat abi GF gibi.

Murat abi GF'ninde kanalı çalınmıştı en son 😂. Neyse güzel sistem aldınız hayırlı olsun tekrardan. Çocukluk hayalidir muhtemelen buradaki çoğu kişinin. Bende yaşadım o duyguyu. Nasıldır bilirim. :)

Bende sistem önerisi konusu açayım bari.

hayırlı olsun.Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle toprağım.
Hocam güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim 😇 😇 Bu konudaki herkese çok teşekkür ederim. Çok uğraştınız çok darboğaz ettim kusura bakmayın. Çok soru sordum. Sonuçta 15 bin dökeceğim ve yıllarca kullanacağım bir sistem olacağı için emin olmak istemiştim.

Hocam güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim 😇 😇 Bu konudaki herkese çok teşekkür ederim. Çok uğraştınız çok darboğaz ettim kusura bakmayın. Çok soru sordum. Sonuçta 15 bin dökeceğim ve yıllarca kullanacağım bir sistem olacağı için emin olmak istemiştim.
Hayırlı olsun hocam.

Murat abi GF'ninde kanalı çalınmıştı en son 😂. Neyse güzel sistem aldınız hayırlı olsun tekrardan. Çocukluk hayalidir muhtemelen buradaki çoğu kişinin. Bende yaşadım o duyguyu. Nasıldır bilirim. :)

Bende sistem önerisi konusu açayım bari.
Coğrafya sözlüsü için ders çalışacaktım bilgisayar heyecanından koyarlar derse dedim :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı