UcanMuz
Hectopat
Çok güzel hocam. Akşama doğru siparişimizi ediyoruzçok yardımcı oldunuz herkes çok uğraştı. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Hayırlı olsun. Bende sistem bakıyorum şu anda.
Çok güzel hocam. Akşama doğru siparişimizi ediyoruzçok yardımcı oldunuz herkes çok uğraştı. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Teşekkür ederim hocam. Çok mutluyum şu anda. Yıllar sonra tost makinesinden kurtulacağım. Var yaa yeni sistem gelsin şu anki tost makinesine fetiş testi yapacağım Murat abi gf gibi.Hayırlı olsun. Bende sistem bakıyorum şu anda.
hayırlı olsun.Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle toprağım.Teşekkür ederim hocam. Çok mutluyum şu anda. Yıllar sonra tost makinesinden kurtulacağım. Var yaa yeni sistem gelsin şu anki tost makinesine fetiş testi yapacağım Murat abi gf gibi.
Teşekkür ederim hocam. Çok mutluyum şu anda. Yıllar sonra tost makinesinden kurtulacağım. Var yahu yeni sistem gelsin şu anki tost makinesine fetiş testi yapacağım Murat abi GF gibi.
Hocam güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederimhayırlı olsun.Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle toprağım.
Hayırlı olsun hocam.Hocam güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim![]()
Bu konudaki herkese çok teşekkür ederim. Çok uğraştınız çok darboğaz ettim kusura bakmayın. Çok soru sordum. Sonuçta 15 bin dökeceğim ve yıllarca kullanacağım bir sistem olacağı için emin olmak istemiştim.
Coğrafya sözlüsü için ders çalışacaktım bilgisayar heyecanından koyarlar derse dedimMurat abi GF'ninde kanalı çalınmıştı en son. Neyse güzel sistem aldınız hayırlı olsun tekrardan. Çocukluk hayalidir muhtemelen buradaki çoğu kişinin. Bende yaşadım o duyguyu. Nasıldır bilirim.
Bende sistem önerisi konusu açayım bari.
Darısı bizim başımıza inşallah.Hayırlı olsun hocam.
iyi yapmışsınız hocam.Hayatınızda ilk defa güzel bir bilgisayar aliyormuşsunuz bir şey olmaz cografya sözlüsündenCoğrafya sözlüsü için ders çalışacaktım bilgisayar heyecanından koyarlar derse dedim![]()
Aynen öyle hocam darısı başınızaDarısı bizim başımıza inşallah.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.