15.000 TL sistem önerisi

Bütçe
15000

Rashaverak

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

PC bileşen performanslarından çok anlayan birisi değilim. Oyun oynamak için kasası monitörü ve çevre bileşenleri dahil 15k maximum ( taksitle zaten 17 falan olacak muhtemelen) bir PC kurmak istiyorum.

Değerli önerilerinizi bekliyorum.

Özelleştirme yapmadan bunu.

R5 5500
B450.
GT301 kasa.
Yaparak bunu veya.
Kingston NV2 SSD yaparak bunu alabilirsiniz.
Monitör:
Biraz aştık bütçeyi çevre bileşenleride 2K tutar önerilerim bunlardır.

R5 5500
B450.
GT301 kasa.
Yaparak bunu veya.
Monitör:
Kulaklık hariç gayet iyi.

R5 5500
B450.
GT301 kasa.
Yaparak bunu veya.
Monitör:
Önerin için çok teşekkür ederim. Bir sorum olacaktı.
Amd ekran kartı konusunda çevremden kötü geri dönüşler alıyorum. Bilgisayar yerine saatli bomba almış olur muyum ? Yoksa abartıldığı kadar değil mi acaba ?

Önerin için çok teşekkür ederim. Bir sorum olacaktı.
AMD ekran kartı konusunda çevremden kötü geri dönüşler alıyorum. Bilgisayar yerine saatli bomba almış olur muyum? Yoksa abartıldığı kadar değil mi acaba?

Boş sözler hepsi AMD de korkulan tek bir hata var oda WattMan ve bu hata AMD'nin 5000 serisi kartlarında çok sık ortaya çıkıyordu.
Ancak bu hatalar 6000 serisinde düzeltildi ve çok nadiren hata alıyorsunuz ve alırsanız bile 5 dakikalık bir YouTube videosu ile sorunu çözebiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Boş sözler hepsi AMD de korkulan tek bir hata var oda WattMan ve bu hata AMD'nin 5000 serisi kartlarında çok sık ortaya çıkıyordu
Ancak bu hatalar 6000 serisinde düzeltildi ve çok nadiren hata alıyorsunuz ve alırsanız bile 5 dakikalık bir YouTube videosu ile sorunu çözebiliyorsunuz.
Çok teşekkür ederim ilginiz için.

Boş sözler hepsi AMD de korkulan tek bir hata var oda WattMan ve bu hata AMD'nin 5000 serisi kartlarında çok sık ortaya çıkıyordu
Peki monitör de biraz daha uygun bir öneriniz var mıdır acaba ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı