Aklımda şu an altta linkini verdiğim sistem var. Aklımda ekran kartı soğutması, kasa modeli ve site hizmeti hakkında sorular var. İlk sorum kasa normal kasalara göre küçük, değiştirmem gerekir mi? Ekran kartı modelinin soğutması yeterli midir? Bir de sitenin hizmeti nasıldır yani kargoda bilgisayara zarar geldiği zaman prosedür nasıl işliyor? NVIDIA ekran kartlı bir sistem istiyorum. AMD zaman zaman performans olarak daha iyi olabilir ama sürücüleri çok sıkıntı çıkartıyor. Başka sistem önerilerinizi de atabilirsiniz. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.
EKLEME: Bilgisayar kasası ve PSU kaliteli olsun. Sistem fiyatını düşürmek için C4'le oyun oynamak istemiyorum.
www.gaming.gen.tr
EKLEME: Bilgisayar kasası ve PSU kaliteli olsun. Sistem fiyatını düşürmek için C4'le oyun oynamak istemiyorum.

EASTERGAMERS TV-E8 / INTEL I3-12100F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
EASTERGAMERS TV-E8 oyuncu bilgisayarı INTEL Core i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.

Son düzenleme: