15.000 TL sistem tavsiyesi

Bütçe
15000
Evet hocam ben de bu 2 sistem arasında kaldım. Zaten. AMD işlemcili daha iyi duruyor ama hem anakartı bir tık daha düşük hem de buna işlemci soğutucu ekleyemem bütçemi aşıyor artık. Intel olana işlemci soğutucu da ekleyebilirim. Siz olsanız hangisinde karar kılardınız?

Kule tipi elbette daha iyi olur ama stok soğutucu yetecektir diye düşünüyorum ısınsa da çok rahatsız etmez zaten. Anakart evet daha kötü ama idare edilir bir anakart. Ben AMD olanı tercih ederdim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani şu videoya bakınca bayağı bir fark var bence 5600 almaya değer.

Son 1 saatte fikrim değişti. RX6700XT'de daha iyi FPS alacağım kesin ama bu kadar para verip yazılım hatalarıyla uğraşmak istemiyorum. RTX 3060'lı sistem almaya karar verdim. Belki 20-30 FPS daha düşük alırım ama hem kafam rahat olur hem de teknolojik avantajları var. Geriye kafamda tek soru kaldı. RTX'li sisteme R5 5600 mü yoksa i3-12100F mi?

Son 1 saatte fikrim değişti. RX 6700 XT'de daha iyi FPS alacağım kesin ama bu kadar para verip yazılım hatalarıyla uğraşmak istemiyorum. RTX 3060'lı sistem almaya karar verdim. Belki 20-30 FPS daha düşük alırım ama hem kafam rahat olur hem de teknolojik avantajları var. Geriye kafamda tek soru kaldı. RTX'li sisteme R5 5600 mü yoksa i3-12100F mi?

6xxx serisinde yazılımsal sıkıntıların hepsi giderildi araştırabilirsiniz. AMD de Ray Tracing açılabiliyor FSR 2.1 DLSS performansında yani teknolojik olarak ekstra bir avantajı yok ama siz bilirsiniz. 5600.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı