15.000 TL Sistem Tavsiyesi

GreenBates

Centipat
Bütçem 15.000 TL. Ben hem yayın yapabileceğim, rahatlıkla oyun oynayıp kayıt alabileceğim ve render alabileceğim bir sistem istiyorum. Bu sistemin monitörü olarak da G-Sync özelliğine sahip 165 Hz yenileme hızına sahip sisteme dahil bir monitör istiyorum. Benim adıma bu özelliklere sahip bir sistem toplarsanız çok sevinirim.

Bütçem 15.000 TL. Ben hem yayın yapabileceğim, rahatlıkla oyun oynayıp kayıt alabileceğim ve render alabileceğim bir sistem istiyorum. Bu sistemin monitörü olarak da G-Sync özelliğine sahip 165 Hz yenileme hızına sahip sisteme dahil bir monitör istiyorum. Benim adıma bu özelliklere sahip bir sistem toplarsanız çok sevinirim.
G Sync Monitörler daha pahalı ve artık gereksiz. Nedeni ise artık FreeSync Monitörlerdede G Sync kullanabiliyorsunuz. Ve G Sync 165HZ Monitörler 3000₺den başlıyor bunun yerine 2500₺ye 144hz veya 3000-3100₺ye 240hz alınabilir.

Monitör olarak bunu öneririm.
Kasa olarak da bunu alabilirsiniz.
Screenshot_20191029-131631.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı