15.000 TL sistem tavsiyesi

• Konuyu başlatan Özen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 286
Bütçe
16000
ovv bunun konumu Zonguldakmış bir de üstelik bana max 5 6 dk :)
Alınır mı bu hocam peki? İyi mi sistem olarak.?
Hocam alınabilir ama komponent kalitesi çok zayıf, bi kere ssd belli değil 256gb WDBlue yazmış hangi seri sağlık durumu nasıl belli değil, ram 16gb tek modül olması bi nebze iyi sonradan 32gb yaparsınız ama ekran kartı markası felan low tier kalıyor. Gene kendiniz toplamanız daha iyi.

ovv bunun konumu Zonguldakmış bir de üstelik bana max 5 6 dk :)
Alınır mı bu hocam peki? İyi mi sistem olarak.?
Ssd sanırım bu ama sata ssd yani mutlu etmez,

@Bilgisizci Bu nasıl peki hocam? fiyatı biraz daha uygun diye attım . pazarlık ile 10 11 arası alabilirim belki bunu da? Ok derseniz?

Bu daha da kötü.

@Kambur_Kaplumba anladım dediğiniz durumda var tabii o zaman.
@Bilgisizci bu nasıl peki hocam? Fiyatı biraz daha uygun diye attım. Pazarlık ile 10 11 arası alabilirim belki bunu da? Ok derseniz?

Size attığım ilandaki sistemin tek pozitif yanı NVIDIA ekran kartı olması A750'den +/-%5-10 daha iyi ya da kötü performans gösterir. Benim fikrim eğer başka şehre gitmek gibi bir planınız yoksa attığım sistemi ya da şu an attığımı özelleştirip en mühimi kasasını değiştirerek almanız ancak A750'nin dengesiz bir performans sunduğunu unutmayın birkaç karşılaştırma videosu izlerseniz anlarsınız.

Size attığım ilandaki sistemin tek pozitif yanı NVIDIA ekran kartı olması A750'den +/-%5-10 daha iyi ya da kötü performans gösterir. Benim fikrim eğer başka şehre gitmek gibi bir planınız yoksa attığım sistemi ya da şu an attığımı özelleştirip en mühimi kasasını değiştirerek almanız ancak A750'nin dengesiz bir performans sunduğunu unutmayın birkaç karşılaştırma videosu izlerseniz anlarsınız.
Tamamdır çok teşekkür ederim A750 i bir bakayım sorun memnuniyet oranına nasıl olur . Bir de hangi kaseye önerirsiniz bu ürüne o işten hiç anlamıyorum mesela kasa olayından

Technopat Haberler

Geri
Yukarı