Deathcliff Sensei Hectopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 91 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2018 #61 Sırf üzerinde Wtcn etiketi var diye gereksiz bir değer biçilmiş zannımca birtakım parçaları buradan alsanda diğerlerini amazon vs. sitelerden alabilirsin özellikle ekran kartı ve işlemci hatta monitörlerinide.
Sırf üzerinde Wtcn etiketi var diye gereksiz bir değer biçilmiş zannımca birtakım parçaları buradan alsanda diğerlerini amazon vs. sitelerden alabilirsin özellikle ekran kartı ve işlemci hatta monitörlerinide.
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 2 Nisan 2018 #62 @Oreki 'nin yazdığı sistemde RAM'i 32GB yapıp alın. Sizin için en iyi ve en performanslısı o olacaktır.
@Oreki 'nin yazdığı sistemde RAM'i 32GB yapıp alın. Sizin için en iyi ve en performanslısı o olacaktır.
Deathcliff Sensei Hectopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 91 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2018 #63 @Serpenos konu açılmıyor sizinle nasıl iletişime geçebilirim?
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 2 Nisan 2018 #64 Bana direkt olarak ulaşamazsınız lakin konu açtığınızda onay bekleniyor yazıyorsa bekleyin konu açılacaktır.
Bana direkt olarak ulaşamazsınız lakin konu açtığınızda onay bekleniyor yazıyorsa bekleyin konu açılacaktır.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 2 Nisan 2018 #65 Frekozyy dedi: O vakit cevap vermeyi bırakabilirsin bir para harcayacağım ve karar veriyorum zorla konuya yazmıyorsun Genişletmek için tıkla... Bu son mesajım sana kıyağım olsun. O turuncu renge boyanmış Founders kartlı sistem sana şimdiden hayırlı olsun. 3 ay sonrada yanına 240 Hz monitörü alırsın.
Frekozyy dedi: O vakit cevap vermeyi bırakabilirsin bir para harcayacağım ve karar veriyorum zorla konuya yazmıyorsun Genişletmek için tıkla... Bu son mesajım sana kıyağım olsun. O turuncu renge boyanmış Founders kartlı sistem sana şimdiden hayırlı olsun. 3 ay sonrada yanına 240 Hz monitörü alırsın.
Deathcliff Sensei Hectopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 91 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2018 #66 Ortalama ne kadar sürer ona göre uyuyabilirim? 2 saat üzeri sürecekse şayet
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 2 Nisan 2018 #67 Bir görevli gördüğünde konuyu açacaktır. Size net bir zaman veremem.
Deathcliff Sensei Hectopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 91 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2018 #68 Tamamdır, teşekkür ederim ilginden dolayı.
Frekozyy Hectopat Katılım 29 Mart 2018 Mesajlar 30 2 Nisan 2018 #69 Serpenos dedi: Bana direkt olarak ulaşamazsınız lakin konu açtığınızda onay bekleniyor yazıyorsa bekleyin konu açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Onun dediği kasanın aynı tarz farklı bir alternatifi mevcut mu? Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Nisan 2018 Frekozyy dedi: Onun dediği kasanın aynı tarz farklı bir alternatifi mevcut mu? Genişletmek için tıkla... hepsiburada n11 gibi sitelerde bulabileceğim hepsinin aynı yerden almak istiyorumda
Serpenos dedi: Bana direkt olarak ulaşamazsınız lakin konu açtığınızda onay bekleniyor yazıyorsa bekleyin konu açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Onun dediği kasanın aynı tarz farklı bir alternatifi mevcut mu? Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Nisan 2018 Frekozyy dedi: Onun dediği kasanın aynı tarz farklı bir alternatifi mevcut mu? Genişletmek için tıkla... hepsiburada n11 gibi sitelerde bulabileceğim hepsinin aynı yerden almak istiyorumda
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 2 Nisan 2018 #70 CORSAIR Obsidian Serisi 750D AirFlow Edition Pencereli FullTower Siyah Kasa | ITOPYA Thermaltake Core X71 FullTower Kırılmaz Tempered Glass Pencereli Kasa | ITOPYA Cooler Master MasterCase Pro 6 Blue LED MidTower Kasa MCY-C6P2-KW5N | ITOPYA Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Nisan 2018 İlk 2 kasa FullTower olduğu için oldukça büyüktür. Ölçülerini göz önünde bulundurun.
CORSAIR Obsidian Serisi 750D AirFlow Edition Pencereli FullTower Siyah Kasa | ITOPYA Thermaltake Core X71 FullTower Kırılmaz Tempered Glass Pencereli Kasa | ITOPYA Cooler Master MasterCase Pro 6 Blue LED MidTower Kasa MCY-C6P2-KW5N | ITOPYA Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Nisan 2018 İlk 2 kasa FullTower olduğu için oldukça büyüktür. Ölçülerini göz önünde bulundurun.