Hayırlı olsun şimdiden. Monitör konusunda biraz bakın isterseniz gerçi çok fazla seçenek yok ama olsun içinize sinsin yine de. Ben size attığım monitörün 1080P 24 inç modelini kullanıyorum gayet memnunum. Size attığımın incelemerini izlemiştim kullananlar gayet memnundu. Tercih yine de sizin tabi. Sistemi Sinerji Bilgisayar’dan almanızı tavsiye ederim. Ben ordan topladım işçilikleri çok iyi. Hatta bununla alakalı şöyle bir konu açmıştım;
Bir kaç gün önce Sinerji’den topladığım bilgisayarın kablolaması çok hoşuma gitti bu konuda aklında soru işareti olanlara cevap olsun. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Bu işler öyle malesef
Ben de 5000₺ bütçe ile başlamıştım sonra onu onu ekleyelim bunu ekleyelim hadi anakart da X570 olsun falan derken SSD ve HDD hariç 6 parça 9000₺ tuttu
Şuan dolar yükseldi bir de aynı sistemi şimdi toplayacak olsam 400 lira fazla vermem gerekiyordu ben iyi kurtardım paçayı. Sizin sisteminiz de güzel oldu. Yalnız hangi oyunları oynadığınızı sormadım ama rekabetçi FPS oynuyorsanız bu sistem cidden aşırıya kaçtı
Benim sistem bile PUBG’de rekabetçi ayarlarda 150-220 FPS arasında değişiyor. Ultrada 140 FPS alıyorum ki zaten ultrada oynamıyorum. Hikayeli oyunlar oynayacaksanız müthiş bir sistem oldu RTX’in de tadını çıkartırsınız.