15.000 TL'ye anakart, RAM ve SSD önerisi

bindebir

Hectopat
İşlemci
7950X3D
Son düzenleme:
Teşekkürler hocam. Bir karşılaştırma yaptığımızda MSI MAG X870 TOMAHAWK daha iyi bir seçenek değil mi? Aradaki 6500 TL fark da az değil.
Tam bir fiyat performans ürününe benziyor haklısınız geç açılma olayıyla ilgili bir kaç başlıkla karşılaştım araştırma yaptıktan sonra bende galiba bu anakartı alacağım 😊

Merhaba, Ryzen 9 7950x3D - 4080 Super bir sistem topluyorum. ATX ve tercihen Wi-Fi bir ekran kartı, 32 GB RAM (48 de yapabiliriz önerirseniz) ve 2TB SSD istiyorum. RAM ve SSD çok uçuk fiyatlar olmadığı sürece fiyat çok önemli değil. Kaliteli parçalar olsun yeterli.

Anakart için 15 bin TL'yi geçmezsek iyi olur. Şu anakartı düşündüm ama tavsiye eder misiniz?

Anakart seçimin gayet güzel hocam, değiştirmeye gerek yok.

Yarın muhteşem cuma fırsatları olacakmış bekliyorum hocam siz sipariş verdiniz mi 😊
Ben de henüz sipariş vermedim hocam. Pişman oldum açıkçası. Vatan'da gece indirimine girmişti ve fiyatı 12.435 gibi bir şeydi. Almadım, sonraki gün hem fiyatı arttı hem de internet satışına kapandığı için gece indiriminden faydalanamadım. Umarım dediğniiz gibi bugün gü<el bir indirim gelir ve alırız. Ancak stok sıkıntısı da var maalesef.

Anakart seçimin gayet güzel hocam, değiştirmeye gerek yok.
Teşekkürler hocam. Biraz daha uyguna bulursam alacağım :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı