15.000 TL'ye Araç Önerisi

Precise

Megapat
Daha fazla  
15.000 TL ye alınabilecek bütçe dostu yıllık vergisi az yakıt cimrisi önerilerinizi bekliyorum. Bu kriterlere yakın bütçe de max 17.000 - 18.000 e kadar çıkabilir ama 15 civarı daha iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tata İndica 1.4 TDI bakabilirsiniz 2007 model rahat bulursunuz o paraya. Bende 2005 modeli var. Mazotu kokluyor vergisi de az. Arabadan çok beklentiniz yok ise tavsiye edebilirim.

Ben de aynı şekilde 15000 e kadar otomobil arıyorum. Tata indica öneren arkadaş "Tata" firmasının servisi, parçaları falan nasıldır ? Teknik özellikler olarak ve fiyat olarak tatmin edici ama markadan emin olamıyorum.

Tata İndica modelinde Mercedes motoru bulunmakta. Marka olarak baya güçlü. Aynı zamanda Land Rover ve Jaguar'ın sahibidir. Yedek parça ve servis sıkıntısını ben yaşamadım. Manisa da oturuyorum. Denizlide servisi mevcut. 2009 yılında almıştık. Bu güne kadar bana Ön amortisör , Arka sol Stop farı , Klima panjuru lazım oldu servisi aradım fiyatını öğrendim ödemesini yaptım ertesi gün kargoyla yolladılar.

Ayrıca Tata hakkında daha fazla bilgi için : TATA Motors

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı