fenerlirix
Decapat
Daha fazla
Alınmaz. Ghosting durumu kötü.Arkadaşlar merhaba ben yeni PC topladım. 9070XT - B650mr - 16x2 RAM - Ryzen 7500F PC bir de monitör almak istiyorum. Elimde kendi monitörüm var 23 inç Game Booster'ın 280 Hz fakat Curved monitörlere bayağı bir isteğim var. 2K 2.4K'ya yakın MSI 345CQR 34 inç almak istiyorum. Amazon'da 6 taksitle alacağım 15k bandında siz ne düşünüyorsunuz? Bir öneririniz var mı? Daha önce konulara baktım OLED denilmiş ama fiyat bütçem yetmiyor, yeni PC para harcadığım için bütçemi aşamıyorum ve ekstra olarak da evleneceğimden dolayı para harcayamıyorum.
Bu nasıl bir soru? Ne olacağını düşünüyorsunuz MSI, Samsung yazıyor diye kaliteli olacağını mı? Monitörde panele bakarsın.Kaliteye mi önem veriyorsunuz performansa mı ya da ikisi birlikte mi?
Alınmaz. Ghosting durumu kötü.
Dell AW3425DWM 34 3440x1440 WQHD 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium HDR 400 Curved Gaming Monitor : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Dell AW3425DWM 34 3440x1440 WQHD 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium HDR 400 Curved Gaming Monitor : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.euEn kaliteli VA panel monitörlerden birisi. Ghosting durumu gayet iyi. Tam size uygun.Rehber: Dell Alienware AW3425DWM alınır mı?
Dell Alienware AW3425DWM Kontrast oranı Kontrast oranı 4000:1 ile gayet iyi, muadil VA monitörlerle aynı seviyede. Kontrast oranının yüksek olması görüntünün gerçekçi olmasını sağlıyor. Ayrıca siyah kalitesini de belirliyor. Renk gamutu Renk gamutu gayet iyi, %90 DCI-P3, %100srgb , %84.5...www.technopat.net
Bu nasıl bir soru? Ne olacağını düşünüyorsunuz MSI, Samsung yazıyor diye kaliteli olacağını mı? Monitörde panele bakarsın.
Kavisli IPS monitör yok. 34 inç kavisli monitör baktığını belirtmiş.Bende zaten o anlamda dedim Hz olarak yüksek VA panel mi yoksa IPS panel daha düşük Hz mi anlamında sordum.
O monitör VA panel.
- ASUS ROG STRIX XG27WCS 27" 1 ms 2K Curved 180 Hz oyuncu monitörü
Alın size kavisli IPS monitör,lütfen doğru cevaplar veriniz.
Tek 34 inç bakmıyor arkadaş, 2K monitör ya da 2K üstü istiyor.
ASUS ROG STRIX XG27wcs 27" 1 ms 2K Curved 180 Hz oyuncu monitörü
Alın size kavisli IPS monitör lütfen doğru cevaplar veriniz.
ChatGPT'e mi sordunuz? Çünkü bende sorduğum zaman VA önerdi, IPS ayağına. Mesajınızın şekli de zaten benziyor, GPT'nin yazdığı türden olanlara.
- ASUS ROG STRIX XG27WCS 27" 1 ms 2K Curved 180 Hz oyuncu monitörü
Alın size kavisli IPS monitör,lütfen doğru cevaplar veriniz.
Tek 34 inç bakmıyor arkadaş, 2K monitör ya da 2K üstü istiyor.