15.000 TL'ye Curved monitör önerisi

Bütçe
15000 TL

fenerlirix

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben yeni PC topladım. 9070XT - B650mr - 16x2 RAM - Ryzen 7500F PC bir de monitör almak istiyorum. Elimde kendi monitörüm var 23 inç Game Booster'ın 280 Hz fakat Curved monitörlere bayağı bir isteğim var. 2K 2.4K'ya yakın MSI 345CQR 34 inç almak istiyorum. Amazon'da 6 taksitle alacağım 15k bandında siz ne düşünüyorsunuz? Bir öneririniz var mı? Daha önce konulara baktım OLED denilmiş ama fiyat bütçem yetmiyor, yeni PC para harcadığım için bütçemi aşamıyorum ve ekstra olarak da evleneceğimden dolayı para harcayamıyorum.

Kaliteye mi önem veriyorsunuz performansa mı ya da ikisi birlikte mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba ben yeni PC topladım. 9070XT - B650mr - 16x2 RAM - Ryzen 7500F PC bir de monitör almak istiyorum. Elimde kendi monitörüm var 23 inç Game Booster'ın 280 Hz fakat Curved monitörlere bayağı bir isteğim var. 2K 2.4K'ya yakın MSI 345CQR 34 inç almak istiyorum. Amazon'da 6 taksitle alacağım 15k bandında siz ne düşünüyorsunuz? Bir öneririniz var mı? Daha önce konulara baktım OLED denilmiş ama fiyat bütçem yetmiyor, yeni PC para harcadığım için bütçemi aşamıyorum ve ekstra olarak da evleneceğimden dolayı para harcayamıyorum.
Alınmaz. Ghosting durumu kötü.
En kaliteli VA panel monitörlerden birisi. Ghosting durumu gayet iyi. Tam size uygun.

Kaliteye mi önem veriyorsunuz performansa mı ya da ikisi birlikte mi?
Bu nasıl bir soru? Ne olacağını düşünüyorsunuz MSI, Samsung yazıyor diye kaliteli olacağını mı? Monitörde panele bakarsın.

Ben de zaten o anlamda dedim Hz olarak yüksek VA panel mi yoksa IPS panel daha düşük Hz mi anlamında sordum.

Farkındaysanız marka olarak belirtmemişim lütfen bilip bilmeden konuşmayınız.
Alınmaz. Ghosting durumu kötü.
En kaliteli VA panel monitörlerden birisi. Ghosting durumu gayet iyi. Tam size uygun.

Bu nasıl bir soru? Ne olacağını düşünüyorsunuz MSI, Samsung yazıyor diye kaliteli olacağını mı? Monitörde panele bakarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi (Söz konusu model Fast VA panele sahip. Kavisli monitörlerde IPS panel mümkün değildir.)
  • ASUS ROG STRIX XG27WCS 27" 1 ms 2K Curved 180 Hz oyuncu monitörü
Alın size kavisli IPS monitör, lütfen doğru cevaplar veriniz.

Tek 34 inç bakmıyor arkadaş, 2K monitör ya da 2K üstü istiyor.

• ASUS ROG STRIX XG27WCS 27" 1 ms 2K Curved 180 Hz oyuncu monitörü
Alın size kavisli IPS monitör, lütfen doğru cevaplar veriniz.

Tek 34 inç bakmıyor arkadaş, 2K monitör ya da 2K üstü istiyor.
ChatGPT'e mi sordunuz? Çünkü bende sorduğum zaman VA önerdi, IPS ayağına. Mesajınızın şekli de zaten benziyor, GPT'nin yazdığı türden olanlara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı