15.000 TL'ye ders için tablet önerisi

Xenonn_n

Picopat
Daha fazla  
15k bütçem var. Önceliğim ders olacak ama belki boş zamanlarda başka şeyler de yaparım(film, oyun vb.) Uzun süre kasma donma olmaması çok önemli. Ayrıca ömrü de önemli bir kriter çünkü uzun süre kullanacağımı düşünüyorum. Şu an için çok araştırmadım ama en çok önerilenler şunlar:

Samsung Galaxy Tab S6 Lite(2024)
Honor Pad V9.
Xiaomi Pad 7
Huawei MatePad 11.5 2025.
Honor Pad 10.

Bunlardan birini mi almalıyım? Bunlardan birini almalıysam hangisi daha iyi bir seçim olur? Veya daha iyi bir seçeneğim varsa belirtirseniz sevinirim.

Ders çalışmak için Samsung veya Apple cihaz öneririm ders çalışma konusunda diğer markalardan dha iyiler.
Bunu öneririm. TFT ekran ve 90 Hz olması dışında gayet iyidir. Ders çalışmak için birebir.

Ders çalışmak için Samsung veya Apple cihaz öneririm ders çalışma konusunda diğer markalardan dha iyiler.
Bunu öneririm. TFT ekran ve 90 Hz olması dışında gayet iyidir. Ders çalışmak için birebir.
TFT ekran nedir? Olumsuz bir şey mi?

Hocam Honor Pad V9 öneririm not uygulaması ve kalemide gayet yeterli ben iPad ve Samsung arasında kalmıştım ama ekranının 144 Hz IPS ve 256 GB olması gibi birçok özellik benim bunu tercih etmeme neden oldu.

Hocam Honor Pad V9 öneririm not uygulaması ve kalemide gayet yeterli ben iPad ve Samsung arasında kalmıştım ama ekranının 144 Hz IPS ve 256 GB olması gibi birçok özellik benim bunu tercih etmeme neden oldu.

Dün forumda birisi Honor Pad 9 çok ısınıyor diye konu açmıştı.

Samsung Tab S10 FE alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı