15.000 TL'ye direksiyon seti önerisi

15.000 TL bütçe ile direksiyon seti arıyorum. Aklımda G923 var ama eğer fiyatına değecek bir şey varsa 20.000 TL'ye kadar yükseltebilirim bütçeyi. Temizi bulunabilirse 2. el de satın alabilirim ama bunlar hassas parçalarmış gibi geliyor ve 2. el alırsam sorun yaşayacağım gibi hissediyorum. Düşünceleriniz neler?
2.el T300RS GT ler var onları alabilirsiniz

Profilimden konumuma bakmanızı öneririm. Coğrafya kaderdir... Son zamanlarda aşırı üzülüyorum sırf bu yüzden.
Hocam o zaman bütçe arttırıp T300RS almak daha mantıklı.

Profilimden konumuma bakmanızı öneririm. Coğrafya kaderdir... Son zamanlarda aşırı üzülüyorum sırf bu yüzden.

O konum ne hocam gümledim.

Şaka bir yana gerçekten T300RS en iyi seçenek olur bütçeniz için. G29 ve G923 modelleri gereksiz derecede pahalılar.

O konum ne hocam gümledim.

Şaka bir yana gerçekten T300RS en iyi seçenek olur bütçeniz için. G29 ve G923 modelleri gereksiz derecede pahalılar.

Hocam dediğim gibi bütçemi 20 üstüne çıkarmam imkansız gibi bir şey. Başka öneriniz yok mu?
Ayrıca yaşadığım yer ile neden dalga geçiyorsunuz ki :(
Son zamanlarda özellikle çok üzülüyorum.

Hocam dediğim gibi bütçemi 20 üstüne çıkarmam imkansız gibi bir şey. Başka öneriniz yok mu?
Ayrıca yaşadığım yer ile neden dalga geçiyorsunuz ki :(
Son zamanlarda özellikle çok üzülüyorum.

Yanlış anlamayın hocam hiç karslı biri ile denk gelmemiştim bir de anısı var, özür dilerim.

2. el piyasası nasıl Kars üzerinde?

Kast ettiğim kars üzerinde 2. el direksiyon setlerinin fiyatlarıydı. Sıfır önermek isterim açıkçası ama fiyatlar gereksiz şişmiş. Güvenirseniz Param Güvende ile alınabilir.

Kast ettiğim kars üzerinde 2. el direksiyon setlerinin fiyatlarıydı. Sıfır önermek isterim açıkçası ama fiyatlar gereksiz şişmiş. Güvenirseniz Param Güvende ile alınabilir.

Direksiyon setinde Param Güvende açılamıyor sanırım. Filtreledim ve 0 ilan gözüktü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı