15.000 TL'ye günlük kullanım için sistem önerisi

Hocam alttaki sistem nasıldır 15k ya ben pek sıcak değilim ama sizin attığınız o bütçelerde alınabilecek iyi bir sistemse direkt alıp geçelim uğraşmadan.

165 Hertz 1 Ms Asus TUF Gaming Hoparlörlü Monitör

NVidia GeForce 1650GTX Ekran Kartı

İntel i3 10.Nesil 3.70GHz İşlemci

8x2 16 GB Ram

500 GB SSD

RGB Rampage Klavye Mouse Kulaklık

Hocam alttaki sistem nasıldır 15k ya ben pek sıcak değilim ama sizin attığınız o bütçelerde alınabilecek iyi bir sistemse direkt alıp geçelim uğraşmadan.

165 Hertz 1 ms ASUS TUF Gaming hoparlörlü monitör.

NVIDIA GeForce 1650GTX ekran kartı.

Intel i3 10.nesil 3.70GHz işlemci.

8x2 16 GB RAM.

500 GB SSD.

RGB Rampage klavye mouse kulaklık.

Günlük hayat ve oyun için yeterli oyunlarj ne de olsa full grafiklerde oynamaz.

8x2 16 GB RAM.

500 GB SSD.

Rempage alırsan 2 ay sonra hepsi bozulur.

Günlük hayat ve oyun için yeterli oyunlarj ne de olsa full grafiklerde oynamaz.

Fusion Quantum | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | Colorful RTX 3060 12 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com bu?

8x2 16 GB RAM.

500 GB SSD.

Alabilirsiniz hocam günlük hayatınızda kolaylık sağlar güncel oyunları da full grafik değil ama arkadaşın dediği gibi düşük ortada oynarsınız.

Eee? Sistem yazıyor başlıkta iyi misin? Zaten laptop önerisi yapanlar ayrı garip.

Fusion Quantum | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | Colorful RTX 3060 12 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com bu sistemi beğenmeme sebebin?

Başkan Rampage mükemmeldir aksini iddia etmeyin 7 yıldır klavyesini 3 yıldır mouse 2 yıldır kulaklık kullanıyorum Rampage'in hiç sorun çıkarmadı.

Reis rempage SN-R10 aldım kulaklık beyaz RGB'li ilk ay RGB'si 2.ay sağ tarafdan sesi bozuldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı