15.000 TL'ye hazır sistem önerisi

adam bütçem yok diyor sen am5 platformundan bahsediyorsun bu platforma geçip bütün parçaları güncellemek yerine bi çılgınlık yapıp kasasınıda satabilir yada amd tarafında hiç bu sıkıntıya girmeyip nvidia gibi uzun ömürlü bir sistem kurabilir

Tamam. Günümüzde zaten köşeye para atmak diye bir şey yok.

Göz ardıya eklemeyi unutmayın.

Teşekkür ederim hocam.

Tamam. Günümüzde zaten köşeye para atmak diye bir şey yok.

Teşekkür ederim hocam.
kanka ne anlatıyosun ya köşeye para atmak falan ahhahahaha tamam dur köşeye para atsın herkes seneye am5 platforma geçiyoruz hahahahha

Göz ardıya eklemeyi unutmayın.
kanka hayatında hiç hatrısayılabilir bir sistem sahibi oldunmu bilmiyorum ama olmadın galiba rx400 serisinde cs 1.6 falan oynamaya devam et mesela sen. ben cw sesinden bahsetmemiştim ama sen bilirsin benim kullandığım kartlar gibi kartlar kullanma fırsatın olsaydı en ufak sorununda satıcı firmalara nasıl yamyamlık yapacağını sezebiliyorum şuan o gelen ağız kokundan sonra hahahah

kankam sen arkadaşların dediği sistemi al ozaman baksana yırttılar biyerlerini ama konuyu sakın kapatma sistemi al kur 1 hafta sonra buraya atacağın mesajşarı çok merak ediyorum o leş kartla çıkaracağı sorunlarla ve cw sesiyle ilgili kusura bakma post unu kirlettik arkadaşlar yüzünden iyi akşamla sana

cw sesindenbahsetmedim bile iade sebebimde boş konuşuyorsun sadece laf olsun diye konuşuyorsun birşey anladığın yokki gösteriş yapmaya çalışıyorsun zırvalarınla
Alacağım demedim zaten düşünüyorum dedim ryzen 5 5500 ve rtx 3060 nasıl sence?

Alacağım demedim zaten düşünüyorum dedim ryzen 5 5500 ve rtx 3060 nasıl sence?
bütçe arttırabilirsen 5600 alman daha güzel olur hocam 3060 1080p oyunculuk içinde çok iyi bi kart zaten dlss sayesinde çoğu oyunda +30 fps alıyorsun gayet iyi yani

Hocam kusura bakmayın pek bilgim yok da 3-4 tane farklı ryzen 5600 var arasına baya fiyat farkı var en düşük olanı alsam olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…