15.000 TL'ye İ3 12100F RX 6650 XT sistem alınır mı?

MusaEmre4111

Decapat
Daha fazla  
Bu sistemi sarı sitede 15K ya buldum pazarlıkla 14K yaptım. Amcam haftaya Ankara'ya gidecek o sırada alıp gelmesini planladım.

1-Sizce fiyatına değer mi?
2-Hangi testleri vb. yaptırmalıyım?

Son düzenleme:
Bu sistemi sarı sitede 15k ya buldum pazarlıkla 14K yaptım. Amcam haftaya Ankara'ya gidecek o sırada alıp gelmesini planladım.

1-sizce fiyatına değer mi?
2-hangi testleri vb. yaptırmalıyım?

15k verip 2. el alınmaz özellikle bu sistem bu fiyatı kesinlikle hak etmiyor 2. el olarak bile.
Birazcık pusuda kalın daha dün 13bin TL'ye arkadaşın az önce attığı 16klık sistemi satıyorlardı özelleştirsen daha iyi olurdu fiyatta uygun olurdu.

Sistem gayet güzel verilir

6650 XT güzel bir kart 6600 XT'den 2-3 FPS fazla

Son düzenleme:
Bu sistemi sarı sitede 15K ya buldum pazarlıkla 14K yaptım. Amcam haftaya Ankara'ya gidecek o sırada alıp gelmesini planladım.

1-Sizce fiyatına değer mi?
2-Hangi testleri vb. yaptırmalıyım?
Hocam daha 2 ay önce o fiyatan ucuza rx6700 ryzen 5 5600lü 1tb m2li sistem vardı sinerjide g kaynağı kasası falanda kaliteliydi yinede bu dolar kurunda alınabilir belki eğer iyi kullanılmışsa.

Bu sistemi sarı sitede 15k ya buldum pazarlıkla 14K yaptım. Amcam haftaya Ankara'ya gidecek o sırada alıp gelmesini planladım.

1-sizce fiyatına değer mi?
2-hangi testleri vb. yaptırmalıyım?

Ryzen 5 5600, RX 6600 8 GB eagle 3 fan, B450M K, FSP Power Supply, Goodram 8×2 3600 MHz RAM, Thermaltake kasa, Kingston 1 TB SSD'yi 2. elden 13.250ye topladim (anakart yükseltilebilir veya işlemci soğutucu alınabilir sizin bütçenize)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…