Daha fazla
Fiyat çok yüksek 12.000 TL’den fazla verilmez benim görüşüm.
Fiyatına değmez. 1000 TL daha koyup şunu al: ULTIMA-6600 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Bu sistemi sarı sitede 15k ya buldum pazarlıkla 14K yaptım. Amcam haftaya Ankara'ya gidecek o sırada alıp gelmesini planladım.
1-sizce fiyatına değer mi?
2-hangi testleri vb. yaptırmalıyım?
Alman tamamen saçmalık olur. Bunu al PSU değişip. Bu da RX 6650XT.
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Psuyu değiş, özelleştir dedim zaten? Sırf psu yüzünden güzelim sistem C4 mü oldu. Başka Hangi sitede 14kya rx 6650xt sistem var.2.el parça alıp toplarsanız daha ucuza geliyor biraz indirim yapmaya çalışın.
14K ya C4 yapımı gibi bir şey PSU'su çok kötü.
Arkadaşlar bu sistemde 0 sıfır kapalı kutu ve 2 yıl garantisi var lütfen ona göre yorum yapın.
Demiştim ama bir daha diyeyim. Ryzen 5 5600, RX 6600 8 GB eagle marka, B450M K anakart, 8×2 Goodram 3600 MHz, Kingston 1 TB, Thermaltake kasa, FSP güç kaynağını 13.250 TL'ye topladım sari siteden. İsterseniz işlemciye soğutma ekleyebilirsiniz ve anakart yükseltebilirsiniz. Size kalmış. Benim dediğimi yapmanızı tavsiye ediyorum çünkü attığınız sistemden kat kat iyi. Ayrıca ekran kartı 3 fanlı.
Demiştim ama bir daha diyeyim. Ryzen 5 5600, RX 6600 8 GB eagle marka, B450M K anakart, 8×2 Goodram 3600 MHz, Kingston 1 TB, Thermaltake kasa, FSP güç kaynağını 13.250 TL'ye topladım sari siteden. İsterseniz işlemciye soğutma ekleyebilirsiniz ve anakart yükseltebilirsiniz. Size kalmış. Benim dediğimi yapmanızı tavsiye ediyorum çünkü attığınız sistemden kat kat iyi. Ayrıca ekran kartı 3 fanlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.