Salt donanım anlamsız. Bütün bir ürün olarak bakılması gerekir dizüstü bilgisayara. Masaüstü gibi değildir. Monster zaten asla hayatımda para vermediğim bir marka. Asla vermem.
Bütün laptoplardaki ekran kartları mobildir zaten. Üretici veya satıcı belirtsin ya da belirtmesin, hiçbir masaüstü ekran kartını laptopa sığdıramazlar. Sadece CPU'da çok nadiren istisna olabilir. i9900K'lı modeller gibi.
Bütün laptoplardaki ekran kartları mobildir zaten. Üretici veya satıcı belirtsin ya da belirtmesin, hiçbir masaüstü ekran kartını laptopa sığdıramazlar. Sadece CPU'da çok nadiren istisna olabilir. i9900K'lı modeller gibi.
Max-Q kadar berbat değil en azından o mobil ekran kartı. Askeri standartlardan kastım çok sağlam olmasıydı. Eğer monster sağlam olsaydı ki değil, MSI çok sağlam olurdu. Ama burada monster çöp MSI sağlam.
2015'den beri Monster kullanıyorum. Teknik servisi ve müşteri hizmetleri çöp olabilir ama dayanıklılık açısından katılmıyorum. 1 metreden betona düşürdüğüm halde bozulmadı. 5 yıldır sorunsuz kullanıyorum, ama keyif sizin tabiiki.
Arkadaşlar sunumlar için vs. lazım oluyor bir dizüstü alacağım ama oyunda oynayabilmek istiyorum. En fazla 1000 TL esneyebilir, mümkün olduğunca güçlü bir ekran kartı olsun en az RTX 2060 olmalı. i7-İ9 dizüstünde idealimdir. İşlemci 8750H ve üstü olursa güzel olur. Minimum 15.6" 120 Hz ekranlı olması gerek. Çok kalın bir şey olmamalı ve 7 KG'den kesinlikle az olmalı çünkü saçmalık edip evime dizüstü almayacağım dışarda kullanmak için alacağım ve hafif olmalı dolayısıyla. Eğer seçenekler sunacak olursanız benim için marka güvenirliliği şöyledir dizüstü konusunda: