15.000 TL'ye kadar dizüstü bilgisayar önerisi

Bütün laptoplardaki ekran kartları mobildir zaten. Üretici veya satıcı belirtsin ya da belirtmesin, hiçbir masaüstü ekran kartını laptopa sığdıramazlar. Sadece CPU'da çok nadiren istisna olabilir. i9900K'lı modeller gibi.

Ne demek istediğinizi anlamadım.
Max-Q kadar berbat değil en azından o mobil ekran kartı. Askeri standartlardan kastım çok sağlam olmasıydı. Eğer monster sağlam olsaydı ki değil, MSI çok sağlam olurdu. Ama burada monster çöp MSI sağlam.

Arkadaşlar sunumlar için vs. lazım oluyor bir dizüstü alacağım ama oyunda oynayabilmek istiyorum. En fazla 1000 TL esneyebilir, mümkün olduğunca güçlü bir ekran kartı olsun en az RTX 2060 olmalı. i7-İ9 dizüstünde idealimdir. İşlemci 8750H ve üstü olursa güzel olur. Minimum 15.6" 120 Hz ekranlı olması gerek. Çok kalın bir şey olmamalı ve 7 KG'den kesinlikle az olmalı çünkü saçmalık edip evime dizüstü almayacağım dışarda kullanmak için alacağım ve hafif olmalı dolayısıyla. Eğer seçenekler sunacak olursanız benim için marka güvenirliliği şöyledir dizüstü konusunda:

ASUS>MSI>Alienware>HP>Monster
al sana istediğin gibi bir laptop

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı