15.000 TL'ye kadar dizüstü bilgisayar önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sunumlar için vs. lazım oluyor bir dizüstü alacağım ama oyunda oynayabilmek istiyorum. En fazla 1000 TL esneyebilir, mümkün olduğunca güçlü bir ekran kartı olsun en az RTX 2060 olmalı. i7-İ9 dizüstünde idealimdir. İşlemci 8750H ve üstü olursa güzel olur. Minimum 15.6" 120 Hz ekranlı olması gerek. Çok kalın bir şey olmamalı ve 7 KG'den kesinlikle az olmalı çünkü saçmalık edip evime dizüstü almayacağım dışarda kullanmak için alacağım ve hafif olmalı dolayısıyla. Eğer seçenekler sunacak olursanız benim için marka güvenirliliği şöyledir dizüstü konusunda:

ASUS>MSI>Alienware>HP>Monster

7 bin liradan yukarı parasının hakkını verecek dizüstü olmadığını düşünüyorum. Bu tutardan yukarı masaüstü daha mantıklı bana göre. Sırf taşınabilir olacak diye inanılmaz bir performansdan ödün verme söz konusu. Özelikle Türkiye koşulları için konuşuyorum.

7 bin liradan yukarı parasının hakkını verecek dizüstü olmadığını düşünüyorum. Bu tutarsan yukarı masaüstü daha mantıklı bana göre. Sırf taşınabilir olacak diye inanılmaz bir performansdan odun verme söz konusu. Özelikle Türkiye koşulları için konuşuyorum.
Benim masaüstü bilgisayarım var zaten. Bende sizin gibi düşünüyorum. Hatta bazen masaüstü almak yerine dizüstü alıp monitör bağlayanları görünce kanım donuyor. Bilgisayarı hiçbir yere götürme mecburiyeti yok ama dizüstü alıyor... Sinir bozucu...

Selam. Benim gibi meşgul biriyseniz ve oyuna ayıracak vaktiniz yoksa 15 bin liralık bir laptop gereksiz. 1660Ti'li bir model almanız yeterli. 7Kg çok ayrıca. Laptop dediğin 3Kg'yi geçmemeli ve bataryası sağlam olmalı. Yoksa dizüstü almanın anlamı yok.

Selam. Benim gibi meşgul biriyseniz ve oyuna ayıracak vaktiniz yoksa 15 bin liralık bir laptop gereksiz. 1660Ti'li bir model almanız yeterli. 7Kg çok ayrıca. Laptop dediğin 3Kg'yi geçmemeli ve bataryası sağlam olmalı. Yoksa dizüstü almanın anlamı yok.
Sadece oyun için değil. Genel olarak böyle bir cihaza ihtiyacım hep vardı zaten. Şimdi almak için fırsat buldum. 7 KG gerçekten çokmuş. Ben pek araştırmadan konuyu açtım daha yeni yeni öğreniyorum dizüstü işini.

Şuan aklımda Technopat YouTube kanalında incelemesi bulunan MSI PE65 creator 9SE almak var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı